banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

VALİ ÖZKAN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 94. YILDÖNÜMÜ MESAJI
 Bugüne kadar hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan aziz milletimiz, birlik ve beraberlik içerisinde, hoşgörüsünü, sağduyusunu kaybetmeden ilerleme yolunda sağlam adımlarla yürümeye devam etmektedir.

Dünya ile entegre olarak, geniş ilişkiler ağı kuran ülkemiz, bu yeni kabiliyet sayesinde sadece bölgesel misyon ve sorumluluklarını yerine getiren bir ülke değil, aynı zamanda insanlığın ortak sorunlarının çözümünde elini taşın altına koyan bir devlet olarak takdirle anılmaktadır. Binlerce yıllık devlet geleneğine ve büyük devlet olmanın tecrübe, hafıza ve refleks mirasına sahip Türk Milleti, gelişen ekonomisi, kültürel değerleri ve demokrasisi ile uluslararası düzende hak ettiği yeri alacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, istiklal kahramanlarımızı, şehit ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 94. yıldönümünü Kutluyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol