banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜ CAN, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ERKOÇ’U ZİYARET ETTİ
KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak, Genel Sekreter Mithat Karaaslan ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Hançerli’nin de Rektör Can’a eşlik ettiği ziyaret kapsamında Kahramanmaraş ve üniversitenin sorunlarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

KSÜ’ye ihtiyaç duyulan her alanda desteklerini esirgemeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a teşekkürlerini ifade eden Rektör Can, yerel yönetimlerle yürütülen işbirlikleriyle şehrimizin eğitim alanındaki sorunlarını tespit ederek çözüm bulma ve eğitimde kalite çıtasını yukarıya çekmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erkoç, Kahramanmaraş’ta çeyrek asırı aşan geçmişiyle eğitim ve bilimin lokomotifi olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile kurulan güçlü işbirliklerinin Kahramanmaraş’ı her alanda ileriye taşıyacağını ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol