Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ÜNAL, YIKIM ALANINDA İŞYERİ SAHİPLERİ İLE BULUŞTU

İlk olarak Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u makamında ziyarete eden AK Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal, yıkım çalışmaları başlayan valilik meydanı gezerek, cadde üzerinde bulunan esnaflarla sohbet etti.

Sohbet geziye Vali Ömer Faruk Coşkun yanında belediye başkanları da eşlik etti.

ŞEHİR MİMARİSİNİN SOMUTLAŞMIŞ HALİ BURADA ORTAYA ÇIKACAK

İncelemeler sırasında konuşan Ünal, “Eski şehir kültürümüzde var olan çarşı anlayışı, alışveriş merkezi anlayışından çıkıp, bedesten anlayışıyla tekrardan dönen ve şehirde yaşayan insanların bu meydanda bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri hem kültür sanat faaliyetlerine katılacaklar ve hem alışverişlerini yapacaklar, hem de Kahramanmaraş şehir mimarisinin somutlaşmış haline de burada inşallah ortaya çıkacak. Bu açıdan bu meydan projesi çok önemli. Şimdi inşallah daha önce emniyet müdürlüğü vardı biliyorsunuz. Emniyet müdürlüğünü yıkarak belediyenin karşısına meydan yaptık, oraya bir de cami yapıldı ki şimdi orası da bir gençlik merkezine dönüştürülecek” dedi.

BU MEYDAN PROJESİ ÇOK ÖNEMLİ

Daha önce adliye ve emniyet müdürlüğü hizmet binası olarak kullanılan ve yıkımına başlanan bina önünde basın açıklaması yapan, akabinde beraberinde basın mensupları da olduğu halde, esnafla olan buluşmasına, meydan alanındaki geziye ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Kadın Kolları Başkanı Gül Okur Çitil, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri de katıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol