banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÜNAL ATEŞ; “GELİN HAVAALANIMIZI KAPATALIM!”

Başkan Ünal Ateş yaptığı açıklamada;

“Saygıdeğer basın mensupları, değerli hemşerilerim

Buradan değerli basın mensupları aracılığı ile bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bu çağrım iktidar partisinin sayın milletvekillerine. İktidarsınız muktedirsiniz zat-ı alileriniz her şeyin en iyisini bilir ama yine de ben nacizane fikrimi söyleyeyim;

İktidarın Sayın milletvekilleri gelin bu Kahramanmaraş Havaalanı kapatalım bir işe yaradığı yok uçak seferi zaten üçte bire düştü.

OLDUĞU SÖYLENEN SEFERDEKİ UÇAKLAR HAVAALANINA ZATEN İNEMİYOR.

Önümüz kış yok sis oldu yok yağmur yağdı kıl oldu tüy oldu yün oldu bir sürü bahane ile yine seferleri iptal olacak.

Uçak seferleri iptal olduğu için sayısı azaltıldı, bilet fiyatları ikiye katlandı.

Hal böyle olunca zaten aileleriniz Kahramanmaraş'a ya da Ankara'ya gidip gelecek olursa sizin için sefer konulsun. Biraz seferleri iptal edip bu Havaalanı kapatılsın.

Bununla ilgili en kısa zamanda Kahramanmaraş'ta bir kampanya başlatacağız Yalnız tek bir şartımız var bu havaalanının Yeni Terminal binası için harcanılan parayı iktidar Partisi'nin milletvekillerinden tahsil etmek istiyoruz Madem Havaalanı'na uçak gelmeyecekti Madem gelen uçak inemeyecekti o terminal binasına o kadar parayı niye harcadınız, bu memleketin parası bu kadar ucuz mu, bizim verdiğimiz vergileri böyle çarçur ediyorsunuz vicdanınız rahat mı? Bizim verdiğimiz vergileri bu şekilde çarçur ettiğiniz müddetçe bizden yana haklarımız Size helal olmasın” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol