Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

UĞUR DİLİPAK, ÇAKIROĞLU'NDA
  

Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ak Parti Türkoğlu ilçe Başkanı Mehmet Ali Şen, Ak Parti Türkoğlu ilçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Kardaş, Türkoğlu eski belediye başkanlarından Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Avukat Mustafa Taşhan ve beraberlerindeki heyet  Türkoğlu ilçesi Küçük İmalı, Büyük İmalı, Kaledibi ve Çakıroğlu Mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında geldiği Çakıroğlu Mahallesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Dilipak son on yılda Ak Parti tarafından Türkiye'nin dünyadaki yerine değinerek ulusal ve yerel düzeyde yapılan çalışmaları hatırlatarak vatandaşlardan 24 Haziran seçimlerinde destek ve dua istedi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak'a bir vatandaş: "Köyümüze hoş geldiniz, Çakıroğlu köyümüz Ak Partiye her seçimde büyük destek verdi ve yine vereceğiz köyümüzden en az yüzde doksan ak partiye oy çıkaracağız. Desteğimizde duamız da Ak Partinin yanında." dedi.

ÇAKIROĞLU DERNEĞİ'NDEN TEŞEKKÜR         

Çakıroğlu Derneği Başkanı Muhammet Kamalak ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; "Sayın Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve diğer yetkililer mahallemize yapmış oldukları ziyaretle birlikte hem seçim çalışması yaptılar hem de vatandaşlarımızla sohbet edip dertlerini dinlediler. Böylece vatandaşın meramını sıkıntısını birinci ağızdan direkt kendilerinden dinlemiş oldular. Ve gerekli çalışmaların yapılacağı konusunda söz verdiler Bu ziyaret mahallemiz için önemli bir kazanım olmuştur. Bu vesile ile ziyaretimize gelen Milletvekilimiz Mehmet Uğur Dilipak başta olmak üzere Belediye Başkanımız Osman Okumuş'a, ilçe başkanlarımıza ve diğer yetkililere çok teşekkür ederiz." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol