banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU MİLLET KIRAATHANESİ HERGÜN YÜZLERCE MİSAFİR AĞIRLIYOR
 


Türkoğlu İlçesindeki bayanlardan da yoğun ilgi gören millet kıraathanesi, Türkoğlu Belediyesi tarafından ücretsiz çay ikramları eşliğinde edata hoş sohbetler ve muhabbetlerin durağı oluyor.
Türkoğlu ilçesine kazandırdığı bu nezih ortamdan dolayı bayanlar, Türkoğlu Belediye Başkanı
Osman Okumuş'a teşekkür ederek memnuniyetlerini belirttiler.

Özlem Türkmenoğlu ; “Türkoğlu’na geleli yaklaşık bir yıl oldu, ama bu süreçte küçük bir ilçe olmasına rağmen çok büyük gelişmeler kat ettiğini düşünüyorum. Daha öncesinde insanlara oturacak bir park olmadığını söylüyorlar. Şuanda gayet rahat çocuklarımızla gelip oturabileceğimiz parklar, bahçeler  ve kafeler açıldığını görüyorum, bunların halka güzel hizmetler olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca Türkoğlu ilçemize bağlı mahallelerden gelen vatandaşlar,  araç beklerken veya her hangi bir devlet dairesinde işi varken, sıra beklerken, gelip oturabilecekleri millet kıraathanesinde, belediyenin ücretsiz çay dağıtımı da gerçekten güzel bir davranış. İnsanların birbiriyle kaynaşması, büyük bir hizmet. Bu güzel çalışmaları için Belediye Başkanımız Sayın Osman Okumuş beye teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.

Cevayir Karaaslan; “Türkoğlu İlçesine  daha yeni geldim öğretmenim, Türkoğlu Belediyemizin böyle bir proje yapması beni çok gururlandırdı.  Mesaiden sonra gelip burada çay içmek çok güzel bir şey. Toplanan kadınları görünce daha da mutlu oldum. Belediyemiz burada  ücretsiz çay ikramında bulunuyor, herkes gelebilir. Ayrıca Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a  çok teşekkür ederim.”diye konuştu.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Kardaş; “Böyle bir ortamı hazırlayarak bize sunduğu için öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Osman Okumuş’a teşekkür ediyorum. Biz bayanlar olarak, Türkoğlu halkı olarak böyle bir yere ihtiyacımız vardı. Onu da  sağ olsun başkanımız güzel bir projeyle  yaparak halkımızın hizmetine sundu. Başkanımız her zaman ilklerin başkanıdır. Biz bayanlar olarak, burada toplanıp hem hoş sohbet,hem de burada sorunlarını dinleme fırsatı verdiği için kendisine tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol