banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU İLÇESİ İLKLERİ YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR...
  

Geçtiğimiz günlerde de Polis Özel Harekat Okullarına hazırlanan öğrencilerimize yönelik bir çok spor çalışmaları yaptığını belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Her türlü destek ve imkanlarımızı onlara seferber ediyoruz. Yeter ki öğrencilerimiz gayret etsinler bizlerden de destek istesinler.

Şimdiden hepsine başarılar diliyorum. İnşallah bu emeklerin, çalışmaların ve gayretlerimizin karşılığını öğrencilerimizi güzel yerlerde görerek alırız, diyerek konuştu.

(BESYO) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okuluna hazırlanan Ali Akbulut konuşmasında; Burada özel hocalarımız tarafından beden eğitimi öğretmenliği sınavlarına hazırlanıyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımıza, Spor Müdürümüze ve hocalarıma teşekkür ediyorum. Her zaman bizim yanımızda bulundular, dedi.

Antalya da düzenlenen güreş şampiyonasında Türkiye birincisi olan Toygun Aktop ise konuşmasında; Bu spor salonunda çalışmalara başlayarak hocalarımız sayesinde ileri bir yol ket ettik ve Türkoğlu'muza, Antalya'da yapılan Türkiye Şampiyonasında birinciliği getirdim. Yakında Avrupa'ya gideceğim inşallah orada da ilçemizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceğim. Bizlere bu imkanı sağlayan Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş'a, İlçe spor müdürümüze ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum.

Program sonunda Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş öğrencilere hediye takdiminde bulunarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol