Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

TÜRK SAĞLIK-SEN’DEN ÜNİVERSİTEYE TEPKİ
 Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcisi Adem Demir özellikle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde açığa alınmalarla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi açığa alınma kriteri olarak neyi belirlediklerini bilmediklerini belirten Demir; “ Sağlık Bakanı Recep Akdağ Fetullahçı Terör örgütüyle bağlantıları olan personelin açığa alınmalarıyla ilgili kriteri açıkladı.

Sağlıkta görevli personelin 17-25 Aralık sürecinden sonra Fetullahçı Terör örgütünün sendikası, dernekleri, vakıfları ve Bank Asya ile ilgili bağlarına bakacak. Bağları devam eden personelin ilişiği kesilecek.

Fakat Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde böyle bir kriter yok. KSÜ’de istihbarat raporlarına göre görevden alınmalar yaşandı, şimdi ise idare tarafından görevlendirilen muhakkiklerin raporlarıyla görevden almalar yapılıyor.KSÜ’de yönetim tarafından görevlendirilen bir muhakkik bir bayan personele; ‘sizi zaman gazetesi okurken gördüm’ diyerek ifadesi alınmak üzere ismini emniyet güçlerine vermiş. Emniyet ise Savcılığa sevk etti. Savcılık ise direkt serbest bırakmış. Şimdi ise aynı personeli Rektörlük açığa almış ve görevini iade etmiyor. Bu hanım efendi zaman gazetesini hiç eline almadığını söylüyor. Böyle bir suç istinat edilerek bir personel açığa alınmaz.

Personel suça bulaşmışsa biz idarenin sonuna kadar yanındayız, fakat hesaplaşmak uğruna personel üzerinde korku imparatorluğu oluşturup suçsuz insanlara iftira atıyorlarsa biz de bunun karşısında oluruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol