Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK dizi

Bu haber kez okundu.

TOLLU’DAN KAYACI’YA ÇOK AMAÇLI TESİS
  

Erdemli’nin 10 yılda aldığı hizmetler ile adeta Mersin’in incisi haline dönüşmesi, her kesimin dikkatini çekerken, Cumhur İttifakının birleştirici gücü Muhtar Adayı Ahmet Çalışkaner’inde ittifaktan yana olduğunu açıklamasıyla bir kez daha kanıtlandı. Muhtar Adayı Çalışkaner açıklamasında şu ifadeleri kaydetti, “Kayacı, Erdemli’de seçmen sayısı bakımından ikinci sırayı almaktadır. Burada birçok hizmete imza atıldı, biz köylüler olarak bunun gururunu yaşıyoruz. Ben bu hizmetlerden dolayı Mükerrem Tolluya teşekkür ediyorum, Allah razı olsun Cumhur İttifakı ülkemizin en önemli konusudur. Ülkemizin birliği, dirliği, bayrağı, vatanın bölünmez bütünlüğü her şeyden önemlidir. Bunun için ben, Ankara’da Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli, Mersin’de Hamit Tuna Erdemli’de Mükerrem Tollu diyorum”.

Çalışkaner’in açıklamasıyla bu davanın ne kadar büyük bir güce sahip olduğunu dile getiren AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, “Bizim derdimiz vatan, bizim derdimiz dava… İşte değerli dostlar kim ne derse desin 31 Mart’ta, makam sevdasına düşüp yola çıkanlara benim Kayacı Mahallem, benim Erdemlim, benim Mersinim dersini verecek inşallah. Bu dava, İstanbul’u fetheden Mehmet’in davasıdır, 1071’de Malazgirt’e giren Alparslan’ın davasıdır. Bu ülkenin istiklali ve istikbali için kim dönerse dönsün bu davadan, biz dönmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Kendileri için özel bir yere sahip olan Gücüş Mahallesinin, bayrak için ezan için vatan için canını feda eden Şehit Ali Gücüş’ün memleketi olduğuna değinen Tollu, şehidin alanda bulunan ailesine mekânı şereflendirdikleri için teşekkür etti. Buradan Kayacı Mahallesine geçen Aday Tollu, Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’un kaleminden dökülen ve 98 yıl önce TBMM kabul edilen İstiklal Marşını Yağmur isimli küçük kız çocuğunun seslendirmesinden sonra şu mesajları verdi,  “Bu ülkenin her karış toprağında şehit kanı vardır. Milli ve manevi hassasiyetler yere düşmesin diye, bu ülke kıyamete kadar Türk yurdu kalsın diye, Müslüman yurdu kalsın diye, Allah bu millete bir daha marş yazdırmasın diye şehadete kavuşan ecdadımızı saygıyla anıyoruz. Bizler alnımız açık başımız dik olarak karşınızdayız. Vatandaşımızın karşısına çıkarken de asla mazeret üretmedik, bu yüzden memleketimizin oylarının %100’üne talibiz, %100’ünü alana kadar da çalışacağız. 31 Mart’tan sonra Erdemli’nin tarihinde bir milat yazacağız”

Hizmetlerin aksamadan devam edeceğinin altını çizen Tolu sözlerini, Kayacı Mahallesine 31 Mart’tan sonra Çok Amaçlı Tesis kazandıracaklarının müjdesini vererek tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol