Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

TOLLU, BEYAZ İNCİLERİ UNUTMADI
 Toplumun her kesimine gösterdiği naif davranışlar ile örnek teşkil eden Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, bu kutsal vazifeyi büyük özverilerle icra eden tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. Bu kapsamda ilçede yer alan sağlık kuruluşlarını ziyaret eden Cumhur İttifakının Erdemli Temsilcisi Tollu, gece ve gündüz mefhumu olmadan ve insanların hayatlarını kurtarabilmek adına her türlü fedakârlığı göğüsleyerek çalışan sağlık personellerine gül takdim ederek, övgülerin odağı oldu. İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Ocakları, Özel Yenişehir Hastanesi çalışanlarıyla bir araya geldikten sonra Devlet Hastanesini ziyaret eden Tollu, Başhekim Op. Dr. Erman Eker ile sohbet etti.

Başhekim Eker sohbet esnasında, “Bugün önemli olan Devletin bekası. Bu yüzden her Devlet Kurumu gibi bizlerde üzerimize düşen vazifelerin farkındayız. Çalışmazsak ekonomiye katkı sunamayız. Marka değerine sahip hastanemizi el birliği ile yükselteceğiz” ifadelerine yer verdi.

Tıp Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Mükerrem Tollu, Devlet yapısındaki asli unsurlardan birinin de sağlık olduğunu vurgulayarak, ülkenin son 17 yılda bu alanda ciddi atılımlar gerçekleştirdiğine değindi. Bu zor görevi ifa eden sağlık çalışanlarına ihtiyaç duydukları her alanda destek olmaya çalışacaklarının altını çizen Cumhur İttifakı Adayı Tollu açıklamalarını şu ifadelerle tamamladı, “Gelişen Dünya’nın, en hızlı çağ atılımlarını gerçekleştiren hiç şüphesiz ki bilim insanlarımız, doktorlarımız, insan hayatını önemseyen sağlık çalışanlarımızdır. 21. yüzyılın önemli gelişmelere sahne olduğu bu çeyreğinde, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile toplumumuzun her kesiminin yanındayız. Özellikle insanlarımızın sağlığının söz konusu olduğu alanlarda, oldukça titiz çalışmalar yürütüyoruz ve bu sektörün mihenk taşı olan sağlık çalışanlarını önemsiyor, gerçekleştirdiğimiz her projeyi toplumun olmazsa olmaz değerleri üzerine inşa ediyoruz. Önce İnsan ilkesi ile gece gündüz özveri ile çalışan tüm hekim arkadaşlarımızın, sağlık personellerinin bayramını kutlar, Ulu Önderimiz Büyük Atatürk’ün ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ sözünün önemine dikkat çekerek, gözümüzün nuru hekimlerimizin bizlere ihtiyaç duydukları her an yanlarında olduğumuzu belirtmekisterim.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol