banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANI; AYKUT BALCIOĞLU

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan İcra Komitesi seçimlerinin ardından ilk toplantısını yapan İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri kendi aralarında yaptıkları seçimlerde, Aykut Balcıoğlu'nu oy birliği ile başkanlığa seçerken, Sevde Tanrıverdi ve Şems Sezal başkan yardımcısı oldu. Mustafa Yalçın ise Kurul’da genel sekreter olarak görev yapacak.

Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, "Öncelikle bu seçimlerin Kahramanmaraş’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İl Genç Girişimciler Kurulu başkanlığına seçilen Aykut Balcıoğlu kardeşimizi de tebrik ediyor, başarılı bir çalışma dönemi diliyorum" dedi.

Ülke olarak genç girişimcilere ihtiyacımız olduğuna değinen Başkan Zabun, "Genç girişimcilerimiz bizim gözbebeğimiz. Ülkemizin gelişip kalkınması ve ülkelerarası rekabette üst sıralara çıkması için özellikle sizler gibi genç girişimcilere, genç beyinlere çok ihtiyacımız var. Bugün dünyanın en zengin ülkeleri en girişimci olan ülkelerdir. Biz de bu manada genç girişimcilerimizin sayısını artırmak için var gücümüzle çalışacağız. Oda olarak genç girişimcilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Ürettiğiniz projelerin her zaman arkasındayız. Mesele, bu şehre, bu ülkeye değer katabilmek." diye konuştu.

Kahramanmaraş İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Aykut Balcıoğlu ise tüm kurul üyelerinin tek liste olarak girdiğimiz bu seçimde kendisini başkan seçme teveccühlerine teşekkür ederek, şahsıma ve yönetimime güvenen, oy veren tüm üyelerimize ve şehrimize borcumuz var dedi. Balcıoğlu: “Bu şehir tarihteki kahramanlık hikayelerini artık girişimcilikteki başarılarıyla taçlandırıyor ve girişimcilik artık bizlerin genlerinde var. Girişimcilikte marka olmuş bir Kahramanmaraş'ın genç girişimcileri olarak işimiz çok. Dolayısıyla burada çalışmak isteyen tüm arkadaşlarıma görev var. Biz tabiri caizse okyanusun suyunu bir bardağa doldurmak zorundaydık, ekibimizi hazırlarken. Fakat benim de bu şehir için, ülke için fikrim var, projem var, bu işte ben de varım diyen tüm genç girişimcilerimizin katkılarını bekliyoruz. Bizler genç girişimciliğini artırmak ve Kahramanmaraş’ı ülkemize ve dünyaya tanıtmak için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol