Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

TES İŞ GENEL KURULA GİDİYOR
 1997 yılında, Tes-İş şubesinin 2 dönem sekreterliği ardından, 2005 yılındaki genel kurulda ise başkanlık koltuğuna oturan ve bu görevi de layıkı ile yaparak çalışanların, üyelerin gönlünde taht kuran Lütfi Ergin, 3 dönem sürdürdüğü başkanlığı 4. dönem ile taçlandırmak ve yoluna devam etmek istiyor.

GENEL KURULA TEK LİSTE İLE GİDİLECEK.

Genel kurul, cumartesi günü Devlet Su İşleri Cumhuriyet Salonunda gerçekleşecek ve saat 10.00’da başlayacak. Hali hazırda Kahramanmaraş merkez ve bazı ilçeleri yanında, Gaziantep, Adıyaman ve Kilis’te şube ve üyeleri bulunan Tes-İş’in yaklaşık 1.500 üyesi genel kurulda oy kullanacak.

Ve mevcut başkan Lütfi Ergin hali hazırda tek liste ile genel kurula girecek. Bugün itibariyle rakibi yok.

GENEL BAŞKAN MUSTAFA ŞAHİN DE GELECEK

Cumartesi günü DSİ’de yapılacak olan genel kurula, Tes-İş Genel Başkanı Mustafa Şahin yanında, Tes-İş genel sekreteri Rifat Pakkan, mali sekreter Sedat Çokal, teşkilat sekreteri Mehmet Solak, genel mevzuat ve araştırma sekreteri İsmail Güngör ile birlikte, DSİ ve enerji sektöründe hizmet veren kurum amirleri ve çalışanları, bölge müdürleri ile çevre illerin Tes İş il başkanları ve temsilcileri de katılacak.

Geçmişte sporun da içinde olan, hakemlik yapan, beyefendi kişiliği yanında zengin kariyere sahip, son olarak da sınavlarda elde ettiği başarı ile üniversite diplomasına kavuşan Lütfi Ergin, mütevazı kişiliği, yardımseverliği ve iyi niyeti ile tanınan bir sivil toplun kuruluş önderi olarak biliniyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol