Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

TERECİYE TERE SATILMAZ
 Sergi açılışında konuşma yapan Halk Eğitim Müdürü Ahmet Ateş, ilçede eğitim vererek sertifika dağıtıp alanında usta bireyler yetiştirmeye çalıştıklarına değinerek, bu çalışmalar esnasında kendilerinden desteklerini esirgemeyen Tollu’ya ve kurum yöneticilerine teşekkür dileklerini iletti.

Daha önce Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek ortak faaliyetler yürütülmesi adına çalışmalara başlayan Tollu, el emeği göz nuru eserleri inceledikten sonra Tömük Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Okul, cami ve Kur’an kurslarının eksiklerini gidermek adına yaptığı çalışmalar ile eğitimcilerin ve vatandaşların gönlünü fetheden Cumhurun Erdemli Adayı Mükerrem Tollu, okulların ilim yuvası olduğuna vurgu yaparak eğitim ortamlarının nitelikli olması gerektiği için çabaladıklarının altını çizdi. Ayrıca Tollu açıklamasında şu ifadeleri kaydetti, “Elimizden geldikçe sizlere destek olmaya çalıştık. Belediyecilik yaparken kentin fiziki yapısıyla ilgileniyoruz ancak diğer konularda üreteceğimiz projeler için sizlerin kapısını aralıyoruz. Gelme sebebimiz tereciye tere satmak değil, bu yüzden gerçekleştirdiğimiz projeleri, anlatmak istemiyorum. Bizler, beraber yapabileceğimiz hizmetler için huzurunuzdayız. Bu kentte yaşayan vatandaşlarımızın hayat standartlarının artmasıyla alakalı sosyal, kültürel ve ekonomik hayata dokunmaya çalışıyoruz. İşte burada da fikri manada sizlerin desteğinize ihtiyaç duyuyoruz. Bu kent hepimizin ve onu geliştirmek, hepimizin elinde olan bir şey”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol