Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK dizi GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

TERAS 4’E KATLANDI
 Ahır Dağı eteğinde, sahipliğini Doğan Çapar’ın, personel ve işletme müdürlüğünü Remzi Ahrazoğlu’nun yaptığı Teras Tesisleri, tesis önündeki alanları da kata çevirerek,  daha çok misafirin, vatandaşın dinlenmesini sağladı.

Yani Teras Tesisleri şimdi 4 kat…

“Mevcut alanımız, dışarıdan gelenlerle birlikte yetersiz kalıyordu, ilaveler, talepler bizi büyütmeye kadar götürdü” diyen Personel Müdürü Remzi Ahrazoğlu, yeni tasarımı ve kente doğru eklenen 2 kat ile birlikte güzel bir hizmete imza attıklarını söyledi.

Yaklaşık bir ay önce hizmete giren yeni katların, şehre hakim yönünü de değerlendiren Ahrazoğlu, müşterilerinin eşsiz manzarası nefes alınacak yer olması hesabıyla özellikle Doğu ve çevre illerden çok sayıda misafirlerinin geldiğini belirterek, “Akşam saatlerinden sonra teras katlarda yer bulabilmek için insanlar sıraya giriyor” diye konuştu.

TESİSTE 30 KİŞİ ÇALIŞIYOR-FİATLAR DA GERİYE ÇEKİLDİ

Kente doğru ilave edilen 2 katın devreye-hizmete girmesi ile çalışan sayısında da artış gözlenirken, bugün itibariyle kemik personel olarak 30 kişi müşteri memnuniyeti için gayret gösteriyor.

Ahrazoğlu, çok sayıda misafirin gelmesi sebebiyle yeni düzen8lemeye gitmeyi kendilerine mecburiyet hissettirdiğini de kaydettikten sonra, müşteri memnuniyetini zaten esas almaları nedeniyle fiyatları da aşağıya çektiklerini sözlerine ekledi, son olarak da dondurmanın tamamen keçi sütü - sahlep ile kendi imalatları olduğunun altını çizdi, iki şelalenin de manzarayı daha da güzelleştirdiğini ayrıca çocuk parkının da yakında devreye girmesiyle,  Teras Tesislerinin tam anlamıyla bir yaşam alanı haline geleceğine vurgu yaptı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol