Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

TBMM İÇİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI VE KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ CELALETTİN GÜVENÇ’İN  YENİ YIL MESAJI..

Ülkemizde  gerçekleşen büyük yatırımların  2017 yılında da kararlılıkla ilerleyeceğini, istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecinin daha da artarak yeni başarılarla taçlanacağına gönülden inanıyorum. Kahramanmaraş’ımızın da bu süreçte  adına yakışır bir konumda olacağını can-ı gönülden temenni ediyor ve bu doğrultuda gerek bizlerin gerek belediyelerimizin gerekse bakanlık çalışmaları ve yatırımlarını  kararlılıkla sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum.

 

İnşallah önümüzdeki 2017 ve sonraki yıllarda Kararlılıkla sürdürdüğümüz Terörle Mücadelemizde ve Ülkemizin önünü açmak ve daha kompakt bir yapı oluşturmak için teklif ettiğimiz Anayasa Değişiklik teklifimizle birlikte güçlü etkin ve Kararlı bir şekilde gelişimi ve değişimi yaşamaya devam edeceğiz.

 

Bu  umutlarla karşıladığımız 2017 yılının insanlığa barış getirmesini; ilimizin, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini temenni ediyor, bütün Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol