Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

TAPURELİ TARLA YOLLARI ULAŞIMA HAZIR
2014 Büyükşehir Yasası sonrasında çalışma alanında genişleme olan Erdemli Belediyesi, bu genişlemeye rağmen aksaklığa mahal vermeden çalışmalarına devam ediyor. İlçe yollarını sadece beton kaplama, asfalt, parke modelleri ile yapmakla bırakmayan Belediye, denetlemeleri gerçekleştirerek tahrip olan yolların bakım ve onarımını da yapıyor. Bu kapsamda Tapureli’de stabilize yol çalışması yürüten Erdemli Belediyesi, vatandaşların takdirini kazandı. Asfalt öncesi yol sıkıştırma ve stabilize çalışmalarını gerçekleştiren Belediye, havaların düzelmesi ile asfalta hazır hale getirilen yolların en kısa zamanda yapımının tamamlanacağını belirtti. Muhtar Azası ve vatandaşların yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduğu görülürken, mahalle sakinleri çamur içerisinde bulunan tarla yollarının yapılmış olmasından dolayı Başkan Tollu ’ya teşekkür dileklerini iletti.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, modern bir kent inşa etmek adına her alanda hizmet ürettiklerini, bu çalışmalarda ise önceliklerinin refah düzeyi yüksek bir kent oluşturmak olduğunu vurguladı. Özellikle bahçe sahibi olan vatandaşların aşlarını kazanırken zorluk çekmemesi için sıfır rakımdan iki bin beş yüz rakıma kadar her noktada çalışma yürüttüklerini bildiren Başkan Tollu, hizmetlerin devam edeceğini dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol