Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

TADINDA ANADOLU, YERLİ MALI HAFTASI’NI KUTLUYOR

Yerli üretimi destekleyen ve her zaman yerli üreticinin yanında olan Tadında Anadolu, 12-18 Aralık tarihleri arasında Yerli Malı Haftası’nı kutluyor. Cevizden kuru incire, yerli kividen Trabzon hurmasına pek çok lezzetli ürünün tadılabileceği haftada misafirler Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel ürünleri deneyimleyebilecek.

Yerli Malı Haftası’nda yerli üretim bilincini aşılamayı hedefleyen Tadında Anadolu, bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve Türkiye’de emek verilerek üretilen yerli malı kullanmanın önemi vurguluyor. Her yörenin özgün ürünlerini, o yöreden özenle tedarik ederek misafirleriyle buluşturan, Anadolu mutfak kültürünü yenilikçi yaklaşımlarla geliştirmek için emek sarfeden her üreticinin yanında olan Tadında Anadolu, kutladığı Yerli Malı Haftası ile bu ürünleri misafirlerine de ikram ediyor.

ALIN TERİNE, EL EMEĞİNE, GÖZ NURUNA VERİLEN ÖNEM

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan haftada, ceviz, fındık, kuru incir, keçiboynuzu, kayısı ve dut kurusu, armut, mandalina, Trabzon hurması, kestane, yerli kivi, nar, iğde gibi pek çok yerli üretim Tadında Anadolu şubelerinde misafirlere ikram edilecek. El emeğine, göz nuruna, alın terine değer veren Tadında Anadolu, bu ürünleri yerinden temin ederek yerel üreticiye de destek oluyor.

Tadında Anadolu, İstanbul Havalimanı, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes havalimanlarında ve Altunizade Capitol AVM’de misafirlerine Anadolu’nun zengin ve çeşitli lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

BTA HAKKINDA:

TAV Havalimanları Holding iştiraki olan BTA, Türkiye, Gürcistan, Makedonya, Tunus, Umman, Letonya, Hırvatistan ve Suudi Arabistan olmak üzere toplam 18 havalimanında ve İstanbul Deniz Otobüsleri’nde uluslararası standartlarda yiyecek içecek hizmeti sunuyor. Yaklaşık 700 aşçısıyla günde yaklaşık 100 binin üzerinde kişiyi ağırlayan BTA, konuklarına dünya mutfaklarının zengin menü seçeneklerini yaklaşık 60 bin metrekare alanda ve 350’yi aşan noktada sunuyor. BTA’nın 2006 yılında kurduğu Cakes&Bakes üretim tesisi ise günümüzde Türkiye’nin en büyük gıda üretim tesislerinden biri konumuna gelmiş bulunuyor. Cakes & Bakes bugün ayda 7 milyon adet üretim hacmiyle, içlerinde dünyaca ünlü fast-food ve kahve zincirlerinin de bulunduğu 130 markaya 2.500 aktif reçeteyle endüstriyel ölçekte butik üretim sunuyor. Ayrıca tesiste ayda 90 ton lokum üretimi de gerçekleştiriliyor. Şirket, TAV Airport Hotel markasıyla İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda 2015 yılından bu yana işletmecilik yapıyor. BTA, hizmet kalitesini ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesiyle de güvence altına almış bulunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol