banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SÜTÇÜ İMAMIN TORUNLARI, DARBECİLERE KARŞI TAKSİM MEYDANINDA TOPLANDI
 Konu hakkında açıklama yapan  Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Ahmet Ardıç, Topraklarımız içerisinde barındırdığımız Eshab-ı Kehf ehillerinden zulme karşı direnmeyi, hakkın yanında olmayı öğrendik, Çanakkale’de bu bir din işi, vatan işi diyerek cepheye koşarak giden askerlerden, ceddimiz Rıdvan Hoca, Senem Ayşe ve Sütçü İmam ve diğer isimsiz kahramanlardan ise mesele memleket olunca her şeyi elinin tersiyle bırakıp, vatan için seve seve canını veren bir neslin torunlarıyız.

Bu elim hadise karşısında bizler de sürekli meydanlarda nöbetteyiz. Hazırlanan ortak bildiriye 43 derneğimiz yönetim olarak imza attılar. İstanbul dışından katılan derneklerimizi de temsilen Taksim Meydanına gelen tüm derneklerimizin üyeleri ile ortak basın bildirimizi okuduk, demokrasiye karşı yapılan bu alçak kalkışmaya karşı olduğumuzu beyan ettik, bildiriye imza atan kıymetli derneklerimize ve taksim meydanına gelen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum, dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol