banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SURİYELİ YETİMLER MİNİ HAYVANAT BAHÇESİNDE
 Dulkadiroğlu Belediyesi ve Rıdvan Hoca Vakfı iş birliğiyle Suriyeli yetim çocukları Doğal Yaşam Parkı ve Mini Hayvanat Bahçesinde bir araya getirdi. Savaşın en acı kayıplarını yaşayan çocuklar, Dulkadiroğlu Belediyesi’nin organizasyonuyla bir nebze de olsa mutluluğu yaşadı.
Gün boyu hoşça vakit geçiren yetim çocukları ağırlamanın verdiği mutluluğu yaşadıklarını söyleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu mutluluğunu şu şekilde dile getirdi: “Suriye’de yaşanan iç savaşın en acı gerçeği olan bu çocukları ilçemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Suriye’de yaşanan bu iç savaşın açtığı yaraları sarmaya çalışan devletimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Bizlerde bölgemizde yoğun bir Suriyeli misafir ediyoruz. Savaşın karanlık yüzünü en acı şekilde yaşayan çocukların bir nebze de olsa mutlu olmaları için bizlerde üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda mesire alanımızda bu yetim çocuklarımızı ağırlayarak onların hoşça vakit geçirmesine vesile olduk. İnşallah savaş biran önce sona erer ve bu çocuklarda kendi topraklarında huzur içerisinde yaşarlar.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol