banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

SURİYELİ YETİM ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ!
 Programda Suriyeli yetim çocuklarımız futbol oynadılar, balon uçurdular ve oyun parkında eğlendiler. Öğle yemeği sonrasında dondurma ikramında bulunuldu. Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak Suriyeli yetim çocuklara ve annelerine Kurban Bayramının da yaklaşması münasebetiyle bayramlık kıyafet paketi hediye edildi.

Program sonrası konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Mehmet SERTPOLAT “ Kahramanmaraş Barınma Merkezinde izole hayatın içine sıkışmış ve sosyal hayata, piknik ve mesire alanlarına uzak yaşayan yetim çocukları bir nebze de olsa piknik alanında buluşturmak niyetiyle bu programı gerçekleştirdik. Dünyamızın geleceğinin teminatı olan çocuklarımızın her zaman sevgiye ihtiyacı vardır. Anne baba şefkatinden uzak kalmış Suriyeli Yetim çocuklara baba şefkati veremesek bile onların yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Onlar ülkemizde muhacir iken bizler ise ensar olmaya gayret ediyoruz. Suriye topraklarında akan kanın bir an önce durmasını, bu çocuklarımızın kendi ülkelerinin sokaklarında gülümseyerek hayatını devam ettirmesini ve tüm dünya insanlığına faydalı bireyler olmasını temenni ederim” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol