banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SURİYE İDLİB’E 2 TIR BAYRAM HEDİYESİ
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Hayrat İnsani Yardım Vakfı’nın birlikte organize ettiği 2 TIR insani yardım malzemesi, Hatay’ın Reyhanlı İlçesindeki Cilve gözü kapısından Suriye’nin İdlib bölgesine ulaştırılmak üzere uğurlandı.

Suriye’nin İdlib kentinde konuşlandırılan  savaş mağduru insanlara, bizzat yerinde dağıtılmak üzere üzere 1 TIR un ile 1 TIR gıda yardım malzemesi, vakıf yöneticileri refakatinde dualarla uğurlandı.  Aralıksız bir yıldırı sürdürülen ve bugün gönderilen 2 TIR ile 152. Yardım TIR’ını Suriye’ye ulaştırdıklarını belirten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri Daire Başkanı Hasan Balbaba “Bugünkü TIR’larımız bayram öncesi çok daha önemli hale geldi. İnşallah bugünkü 2 TIR’ımız İdlib’teki kardeşlerimize bir nevi bayram hediyesi gibi olacak. Bugün uğurlayacağımız TIR’larda 1 TIR gıda kolisi 1 TIR da un olmak üzere 2 TIR’dan, toplamda da 152. TIR’ımızı göndermiş olacağız.” dedi.

Bölgede çalışma ve iş sahası olmadığı için, savaş mağduru Suriyeli vatandaşların hayatlarını sadece Türkiye’den ve başka ülkelerden giden yardımlarla sürdürdüklerini ifade eden Hayrat Vakfı Suriye Koordinatörü Ubeyd Köşker, yardımların sürmesi gerektiğini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol