Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SONRASINDA NE OLACAK DEMEDEN, VATAN GÖREVİNE KOŞTU!
 Hak İş Sendikası binasında gerçekleşen basın açıklamasında konuşan Hak İş Kahramanmaraş İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı olan Ömer Çınar, yöneticileri, üyeleri ve halkımızın sokaklara tereddütsüz inip, darbe girişimine cesaretle karşı duruş sergilediğini söyledi.

Başkan Ömer Çınar basın açıklamasında; “Bütün halkımıza, çalışanlarımıza ve üyelerimize bu dik duruşu için teşekkür ediyoruz. Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın temsilcileri bu hain darbe girişiminde şehit olmuştur; ayrıca çok sayıda yaralımız bulunmaktadır. Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

  Türk Milleti; Cumhurbaşkanı, Başbakanı, Hükümeti, partileri, milletvekilleri ve sivilleriyle birlikte, inanılmaz bir demokrasi mücadelesi vererek, yüz yıllık darbe geleneğine karşı koyarak hain darbe girişimlerini tarihin karanlık sayfalarına gömmüştü    FETÖ/Paralel Devlet Yapılanması mensubu cuntacı bir grup askerin kalkıştığı darbe girişimi, Türk Milleti’nin bütününden ağır bir cevap almıştır. Milletin seçtiği Cumhurbaşkanı, geçmişte birilerin yaptığı gibi şapkasını alıp gitmemiştir. Başbakan ve Hükümet üyeleri, saklanacak delik aramamıştır. Siyasî partilerimizin liderleri, darbeye karşı olduklarını net bir şekilde açıkladılar. Polislerimiz, ‘Sonrasında ne olacak?’ demeden, vatan görevine koştu. Medya kuruluşlarımız başarılı bir demokrasi sınavı vermiştir. Sivil Toplum Kuruluşlarımız, darbeye karşı sağlam bir duruş sergilemiştir.

            Ve nihayet, Kurtuluş savaşı mücadelesi verircesine 78 milyon vatandaşımız tek vücut olarak, 81 ilde, sabaha kadar uyumayıp, meydanlara akın ettiler. Milletimiz, hem kendi iradesine ve hem de seçtiği liderlerine sahip çıkarak, hain cuntacıların sokağa sürdüğü tankların üzerine çıktı ve tankları ele geçirerek darbeci vatan hainlerini geri püskürttü... Camilerden okunan ezan, sala ve çağrılar bütün bir milletimize moral kaynağı olarak milli birlik ruhunu bir kez daha dünyada görülmemiş biçimde “Kükremiş Sel gibiyim bendimi çiğner aşarım, Yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım” dercesine dik duruş sergileyerek kurtuluş savaşı ruhunu bir kez daha bu aziz Türk milletine yaşattı…
  Başta TRT olmak üzere, cuntacıların işgal ettiği kamu kurumları, Milli Birlik ruhu ile bizzat vatandaşlarımız tarafından basılarak, cuntacı vatan hainlerinin işgaline son verildi” diye konuştu.

ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN BİR MİLAT OLMUŞTUR

Başkan Çınar, açıklamasının diğere bölümünde şu düşüncelere yer verdi: “15 Temmuz Cuma gecesi Türk Milleti büyük bir badire atlatmıştır. Elbette bu darbe girişimi bir ‘şer’ girişimi olmuştur. Fakat, bu şer’e karşı, Demokrasiyi özümsemiş olan milletimiz, hem kendi iradesine, hem de seçtiği liderlerine sahip çıkarak, bu ülkede artık kolay kolay darbe yapılamayacağı yolunda, hem cuntacı ve vatan haini heveslilerine ve hem de onları kullanan efendileri olan Fetö’ye en net mesajı vermiştir.

  Türkiye, bugünden itibaren, kendisinden ve demokrasisinden çok daha emin bir şekilde yoluna devam edecektir. 15 Temmuz FETÖ ‘cü vatan hainlerinin Darbe Girişimi, ülkemiz ve milletimiz için bir milat olmuştur. Biz Tüm Ülke olarak Uyanık olmaya, geleceğimize ve demokrasimize sahip çıkma kararlılığımızı sürdüreceğiz.

   Darbe girişimi sırasında, ülkesi, devleti ve milleti uğruna şehit düşen asker, polis ve sağlam iradeli şehit sivillerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve halkımıza başsağlığı diliyoruz. Biz Hak-iş Konfederasyonuna bağlı bulunan ve Kahramanmaraş İlimizde faaliyet gösteren Hizmet-İş Sendikası, Öz Orman-iş sendikası, Öz iplik-İş Sendikası, Öz Büro-iş - Öz-İş Savunma ve güvenlik işçileri sendikası olarak, yüce ve Aziz Türk Milletine ve Devletimize de büyük geçmiş olsun diyoruz.

 

 Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Tarafından 2.ci bir emir Gelene kadar Tüm Hak-İş Üyesi, Emekçi İşçi arkadaşlarımız ve Halkımız ile Demokrasi meydanlarında, demokrasi nöbetimize devam ediyoruz.”

 

 

                                                                                                          

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol