banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ŞÖHRET DEVEBOYNU, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşlılığa bağlı hastalığı sebebiyle 93 yaşında yaşamını yitiren Şöhret Deveboynu için Şeyhadil Mezarlığı 4 No’lu Şehitlik kapısında cenaze töreni düzenlendi.

Pandemi kurallarına riayet edilerek, gerçekleştirilen cenaze töreninde Merhume Şöhret Deveboynu, ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

DEVEBOYNU AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ

Cenaze törenine ise Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Müsiad Başkanı Serdar Salih Çiçekçi, AK Parti eski İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile basın camiası, merhumenin ailesi ve yakınları katıldı.

KİMLİK GAZETESİ olarak merhumeye Allah'tan rahmet başta Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu ve MANŞET Gazetesi genel yayın yönetmeni Abdullah Deveboynu olmak üzere ailesine başsağlığı dileriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol