Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

ŞİŞ KEBAP DONDURMA MUCİDİNDEN YATIRIM KARARI
 Dondurma şehri Kahramanmaraş'ın dondurma sektöründe altın markalarından Marasta Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Onur Oğuzlar, dondurma şehrinin altın markalarından biri olmamız ve ülkemizde pazar payımızın her geçen gün daha da arttığını görüyoruz. Marasta dondurma olarak üretim kapasitemizi artırmak ve gelişen pazarda söz sahibi olabilmek için öncelikli olarak gelişen teknolojik imkânlardan da yararlanarak kapasitemizi artıracağız. Ağırlıklı olarak Marmara ve Akdeniz olmak üzere yurdumuzun birçok bölgesine dondurmamızı ulaştırıyoruz. ADO ve Marasta Dondurmaları kurucumuz Abdullah Oğuzlar ustamızın “marka olmak için kaliteye yatırım yapacaksınız” sözüyle biz kazancımızı kaliteli ürünler üretmek için teknolojiye dayalı makine parkuruna ve kalifiye insan yetiştirmeye yapıyoruz.

Bugün İstanbul'dan kalkıp bizi onurlandıran #MaraşGezgin olarak siz Eyüp Kadir Kılcı üstadıma ve Marmara Bölge Müdürümüz Bülent Yağlıcı'ya teşekkür ediyorum. Sizlerin basın desteğine her zaman ihtiyacımız var. Biz üretiyoruz sizler tüketiciye ulaşmamıza ürünümüzü tanıtmamıza vesile oluyorsunuz, dedi.

Maraş Gezgin olarak Marmara Bölge Genel Müdürümüz Bülent Yağlıcı ile birlikte ziyaret ettiğimiz ve üretim müdürümüz Muhammet ustamızın elinden firik dondurma yediğimiz kaliteli üretim için yatırım kararı alan Marasta Dondurma ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Marasta Dondurma sektöre yapacağı yatırımlar ile sektör büyüyecek Kahramanmaraş Dondurma da Dünyanın Başkenti olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol