Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

SİNAP'TA HİZMET HIZ KESMİYOR
2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasasıyla köyden statüsünden mahalleye dönüşen Sinap'ta yıllardır çekilen yol eziyetini sona erdirdiklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Halka hizmetin Hakka hizmet olduğu bilinci ve bu duygunun verdiği şevkle var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

49 KÖY VE 10 BELDEDE HİZMETLER SÜRÜYOR

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her köşesine uzak yakın ayrımı yapılmadan her türlü hizmetin götürüldüğünü ifade ederek, yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını söyledi. Başkan Tollu, “49 köy 10 beldede yatırım ve hizmetlerimiz devam ediyor. Verdiğimiz sözlerden daha fazlasını yapacağımızı her zaman söylüyoruz. Allah’ın izni ile görev süremiz içerisinde Erdemli’nin hiçbir köşesinde yol sorunu kalmayacak” dedi.

KONU HİZMET OLUNCA HİÇ BİRŞEYİ ENGEL GÖRMÜYORUZ

Belediye ekiplerinin tüm hizmetlerde olduğu gibi yol çalışmalarında da büyük bir gayreti olduğunu belirten Başkan Tollu, Sinap Mahallesi ve diğer mahallelerde sadece yol çalışması yapmadıklarını, fitness ve çocuk oyun grupları yerleştirdiklerini de hatırlattı. Konu hizmet olunca hiçbir şeyi önlerinde engel olarak görmediklerinin altını çizen Tollu, “Bizim için Erdemli’nin her köşesi bize aynı yakınlıktadır. Kilometrelerle ifade edilen uzaklıklar sorun değil, biz görev alanımızda olan her yere ihtiyaç olan hizmeti götürürüz” dedi.

MUHTAR ERDOĞAN: TOLLU İLE SİNAP ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEK

Mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Tollu’ya teşekkürlerini sunan Sinap Mahalle Muhtarı Necdet Erdoğan, "şimdiye kadar mahallemiz böyle kapsamlı bir hizmet görmemişti. Köyümüzde ulaşım yol sıkıntısı hızla gideriliyor. Eksiklerimiz bir bir gideriliyor. Mükerrem Tollu başkanımız sayesinde alamadığımız hizmetlere kavuşuyoruz. İnşallah başkanımız olduğu sürece Sinap çok daha iyi yerlere gelecektir. Köy halkı ve şahsım adına yapılan hizmetlerden son derece memnunuz. Allah başkanımızdan razı olsun" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol