Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SİNAP’IN YOL ÇİLESİ SONA ERİYOR
Erdemli Belediyesi mahallelerde sürdürdüğü mevcut yolların bakım ve onarımının yanı sıra yeni yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını rahatlatıyor.

 

Bu kapsamda yaz sezonuna girilmesiyle başlayan yol çalışmalarını Sinap mahallesinde devam ettiren Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  yaptığı yeni yol açma çalışmalarıyla, Şahna, Üzümlü, Nohut harmanı ve Küçükfındık yaylasını birbirine bağlayan yolu 2 km daha yakınlaştırdı.

 

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, coğrafik şartlar ve engebeli arazi nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşanan yollarda  gerçekleştirilen düzenlemelerle vatandaşları  dik rampalar ve virajlardan kurtardıklarını belirterek, ilçenin her köşesine uzak yakın ayrımı yapılmadan her türlü hizmetin götürüldüğünü ifade etti. Yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını vurgulayan Başkan Tollu, “Bu bizim görevimiz, vatandaş bizleri bunun için seçti. Verdiğimiz sözlerden daha fazlasını yapacağımızı her zaman söylüyoruz. Allah’ın izni ile görev süremiz içerisinde Erdemli’nin hiçbir köşesinde yol sorunu kalmayacak” dedi.

Belediye ekiplerinin tüm hizmetlerde olduğu gibi yol çalışmalarında da büyük bir gayreti olduğunu belirten Başkan Tollu, Sinap Mahallesi ve diğer Mahallelerde sadece yol çalışması yapmadıklarını, fitness ve çocuk oyun grupları yerleştirdiklerini de hatırlattı. Konu hizmet olunca hiçbir şeyi önlerinde engel olarak görmediklerinin altını çizen Tollu, “Bizim için Erdemli’nin her köşesi bize aynı yakınlıktadır. Kilometrelerle ifade edilen uzaklıklar sorun değil, biz görev alanımızda olan her yere ihtiyaç olan hizmeti götürürüz” dedi.

Mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Tollu’ya teşekkürlerini sunan Sinap Mahallesi sakinleri, “şimdiye kadar mahallemiz böyle kapsamlı bir hizmet görmemişti. Allah başkanımızdan razı olsun” dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol