Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. İLGİNÇ İDDİA dizi

Bu haber kez okundu.

ŞİMDİ KARDEŞLERİMİZE VEFA VAKTİ!
Hatay Yayladağı ve Boynuyoğun kampında kalan 530 yetim çocuğun ihtiyaçlarını üstlenen Anda Kardeşe Vefa Derneği tarafından hazırlanan belgesel Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yetim çocuklar için Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gösterilecek.

Bu yıl 18 Mart Çanakkale Zaferi kapsamında dernek tarafından yetim çocuklar için düzenlenen Çanakkale Gezisi esnasında çekilen belgeselin gösterimi 7 Temmuz'da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde halka açık yapılacak.

 Suriye’deki savaş esnasında ailesini kaybeden 530 yetim çocuğun ihtiyacını üstlenen Anda Kardeşe Vefa Derneği tarafından bu yıl 18 Mart Çanakkale Zaferi kapsamında yetim çocuklar için Ankara’da bulunan Akmedrese, Hacı Bayram-ı Veli Türbe-i Şerifi, Anıtkabir, Alparslan Türkeş Kabri, Muhsin Yazıcıoğlu Kabri, Gençlik Parkı; Söğüt’te bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi; Bursa’da bulunan Orhan Gazi ve Osman Gazi Türbelerini ziyaretinin ardından, Çanakkale’de son bulan 3 günlük gezi programı esnasında çekilen belgesel filmi 7 Temmuz Cuma günü Saat 19:30’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gösterilecek. 

50 ÇOCUKLA KAHRAMANMARAŞ’A…

Hatay Yayladağı ve Boynuyoğun kampındaki yetimlerden 50 çocuk da program kapsamında Kahramanmaraş’a gelecek.

 Program, Mehter gösterisinin ardından protokol konuşmalarıyla başlayacak. Daha sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti ve çocukların gösterileriyle devam edecek etkinlik, belgesel gösteriminin ardından plaket takdimi ile son bulacak.

Aynı zamanda Anda Kardeşe Vefa Derneği yetkilileri tüm Kahramanmaraşlıları programa davet etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol