Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ŞİMDİ ILICA VAKTİ VE AH BİR DE YOLUMUZ OLSA
 Yeni apart oteller, pansiyonlar Ramazan Bayramı sonrası müşterilerini bekleyecek. Hoş şimdi de Ilıca, belki de hafta sonları yine ana baba günü iken, esnaf asıl hazırlığını, asıl müşteri beklentisini Bayrama ve sonrasına bırakıyor.

Hal böyle olunca, esnaf soluğu İstanbul’da alıyor, yeni ürünler getirmek üzere, müşterilerine yeni ve kaliteli ürünler getirmeyi düşünüyor.

Merkeze sıcak para akışı sağlayan tek mahalledir Ilıca. Ramazan Bayramı ve takip eden günlerde nüfusu 30 binleri bulacak. İnsan kaynayacak burada.

AH BİR DE YOLUMUZ YOL OLSA…

Bu sitemi, bu kahrı, bu beklentiyi özellikle dışarıdan gelen misafirler dile getiriyorlar. Ilıca halkı bu beklentiyi d ile getirmekten bıktı, usandı. Siyasiler yolu kendilerine malzeme yaptılar, aha bugün, ha yarın derken vatandaşın ümidini zirveye taşıdılar ancak sonu hüsranla bitince, hayal kırıklığı yaşayınca, ondan da ümidini kestiler.

Konuştuğumuz misafirler, “İktidara en çok oy veren mahallelerin başında geliyor Ilıca. Siyasette de etkin isimleri var. Buna rağmen bu yolun iyileştirilmemesi hayret verici bir şey. Bizde, Gaziantep’te olsa böyle bir yere otoban gibi yol yapılır!” demekten kendilerini alamıyorlar.

Tatil, sağlık ve turizm mahallesi Ilıca, şifalı suları, tertemiz havası, eşsiz doğası ile sadece kent merkezi ve ilçelerinden değil, doğu ve güneydoğu Anadolu’dan gelen insanlara ev sahipliği yaparken, bu bölgedeki en büyük eksikliğin yol olduğu gerçeği bir kere daha sırıtıyordu.

Her şeye rağmen, şimdi Ilıca vakti…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol