Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

SGK’DAN EMEKLİLERE BAYRAM MÜJDESİ
             Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hüseyin KARAGÖZ, emekli aylıklarının Ramazan Bayramı öncesi ödeneceğine ilişkin yaptığı açıklamada;

“Bilindiği üzere emekli aylıklarının ödenme dönemi 5510 sayılı Kanunla belirlenmiştir. Bazı aylık ödemelerinin mübarek Ramazan Bayramı gününe ya da daha sonrasına denk gelmesi sebebiyle emeklilerimizde yaşanabilecek olası mağduriyetlerin giderilmesi için Kurumumuzca Haziran ayına ilişkin tüm emekli aylıklarının bayram öncesinde yatırılmasına yönelik çalışmalar tamamlanmıştır. SSK emekli, dul ve yetim aylığı alanların maaşları 21-23 Haziran, BAĞ-KUR emekli, dul ve yetim aylığı alanların 20-23 Haziran, Emekli Sandığı emekli, dul ve yetim aylığı alanların 22-23 Haziran tarihleri arasında aylıklarının ödenmesi planlanmaktadır. Umut ediyoruz ki herhangi bir aksaklık yaşanmadan tüm emeklilerimiz maaşlarını bayram öncesinde alacaktır.” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol