banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SEZAL; OSMAN BAŞKAN 4 YILDA ÇOK CİDDİ YATIRIMLARA İMZA ATMIŞ
 Ziyarette konuşan Sezal;  “Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlarımızın bizden bir beklentisi vardı. Siyasetçilerimizi daha çok içimizde görmek istiyoruz diye, bizde bu kapsamda tüm vekillerimizle birlikte haftalık program yaptık. Her vekilimiz günlük ilçelerimizi ziyaret ediyor, vatandaşlarımızla buluşuyor, dertleri, sorunları varsa dinliyor. İlçelerimizdeki başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla, teşkilatlarımızla bir araya geliyoruz.

Vatandaşlarımızla bir arada, iç içe olmak adına, onların sorunlarına çözüm bulma adına, tüm teşkilatımızla birlikte bir çözüm bulma yolu yürütüyoruz. Bu kapsamda Türkoğlu ilçemizdeyiz. Teşkilatımızla buluştuk, vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Belediye Başkanımızla ve İlçe Başkanımızla birlikte, Türkoğlu’nda yapılan hizmetleri görmek adına bir ziyarette bulunduk.

YENİ DÖNEMDE DE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Kahramanmaraş 4 yıl oldu büyükşehir olalı bu süre zarfında çok ciddi çalışmalara imza attılar. Hem merkezlerimizde, hem ilçelerimizde canla başla çalışıyorlar. Malumunuz birkaç gündür Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunlar var. Buna rağmen yatırımlar devam ediyor. Biz hem teşkilatlar olarak, hem milletvekilleri olarak, Cumhurbaşkanımızın arkasında çalışmaya devam edeceğiz.

Önümüzde ki dönemde bütün bu badirelere rağmen, bu zorluklara rağmen inşallah yeni dönemde de belediyelerimiz hizmetlerine devam edecek. Biz milletvekilleri olarak onların çalışmalarına elimizden geldiğince destek olacağız. Onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız.

Cumhurbaşkanımızın arkasında her türlü fitne ve zorluğa rağmen, hem millet olarak, hem teşkilat olarak arkasında dimdik duracağız. İnşallah bu zor günleri de atlatacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol