banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

SEVGİ ENGEL TANIMAZ!
  

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, kursa devam eden kursiyerler, öğretmenleri Filiz Avcı Dişçeken’e sürpriz yaparak bir demet çiçekle kutladılar. Öğretmenlerine şiirler okudular. Duygulu ve mutluluk dolu cümleler kurdular. Kutlamayı organize eden, öğrencilerin yüreğine dokunan,   onlara karşı büyük bir sevgi selinin olduğu Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube müdürlüğünde;  Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam da katılarak özel Eğitim öğretmenine teşekkürlerini ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç’un selamlarını ileterek hediyelerini sundular.

BAŞKAN ERKOÇ VE AKŞAM’A TEŞEKKÜR!

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen bu anlamlı olayda öğretmen Filiz Avcı Dişçeken aldığım en anlamlı hediye diyerek kursiyerlerin ve müdürlüğün inceliklerine vurgu yaptı. Ayrıca; “Sevgi hiçbir engel tanımaz, sevginin olduğu eğitim her engeli aşar. Biz burada başta müdürümüz olmak üzere tüm engelliler şube müdürlüğü çalışanları; öğrencilerimiz ve sevgili aileleriyle kocaman bir aile olduk. Öğrencilerimizin hepsinin çok istekli olarak kursa devam ediyorlar. Zamanlarının çoğunu sosyal aktivitelerle burada gerçekleştiriyorlar. Okuma-Yazma Kursu’nun öğrencilerin sosyalleşmesi, özgüvenlerinin artması, okuma yazmalarının geliştirilmesi, okuma- yazma bilmeyenlerin öğrenmesi, dil ve konuşma gelişimlerinin ilerlemesine kadar sayılamayacak kadar fazla faydalarının olduğunu belirterek böyle önemli bir ihtiyaca yönelik kurs açıldığı için ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Dişçeken son olarak; “Böyle önemli bir ihtiyaca yönelik kurs açıldığı için tüm öğrencilerim ve velilerim adına Başkan Mehmet Fatih Erkoç ve çalışanlarına çok teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol