Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

SERMET ÇUHADAR KAYINBABA OLDU
  

Emine Yaprak ve Sermet Çuhadar ile Dr. Faruk ve Emel Aytekin çiftleri İstanbul Büyük Kulüp de çocukları: Başak ve Selçuk Aytekin düğünleri için bir araya geldiler.

Aile yakınları ve ailelerinden çok sınırlı davetlinin katıldığı Büyük Kulüp deki düğün töreni için Çuhadar ve Aytekin aileleri gelen misafirlerini kapıda karşılayarak içeri aldılar.

Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde görev yapan Dr. Faruk Aytekin de yakın dostlarının davetli olduğu düğünde, seçkin davetlilerden düğüne katılan bizim görebildiğimiz

KMTSO Onursal Başkanı Mehmet Balduk, Kadir Kurtul, Erdal Kambur, Gaffar Akarca,  Salman Kaynar, İsmail Kurtul, Mehmet Tanrıverdi, Kubilay Doğan, Nizamettin Ertuğrul, Levent Çuhadar, Bekir Doğan ve Çuhadar ailesi ile Aytekin ailesinin yakınlarının katıldığı düğün töreninde dostlar bir araya geldi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başak ve Selçuk Aytekin çiftinin nikâhını kıydı.

Nikâh sonrası ise düğün başlayarak yenilen yemek ve gelin Başak Çuhadar ve Damat Selçuk Aytekin’in masaları ziyaret etmesi konuklarına hoş geldiniz demesi ile devam eden düğün gece geç saatlerde son buldu.

Başak ve Selçuk Aytekin çiftçi, İstanbul da bir dış ticaret şirketinde çalışmaları sebebi ile İstanbul da ki kendi evlerinde oturdukları öğrenildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol