Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ŞENDİLLER’DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA
 BBP İl binasında basın toplantısı düzenleyen 19. Dönem Milletvekili ve partinin kurucu üyesi Ökkeş Şendiller, 15 Temmuz darbe kalkışmasının Türkiye’nin üzerine bir kara leke gibi çöktüğünü ifade etti. Şendiller, hain kalkışmanın müsebbibinin ve tezgâhlayanının bulunup çıkarılmasının devletin vazifesi olduğunu aktardı.

 

Söz konusu kalkışma ile ilgili akıllarda sorular olduğunu söyleyen Şendiller: “Şunu söyleyip geçemeyiz; Fetö örgütü yaptı, paralel yaptı demek, elbette ki birilerinin bilgisi dâhilinde olan şeylerdir. Ama kim yaptı, kim yaptırdı? Devlete sızmış bir kısım hainler tarafından yapıldı deyip geçiştiriyoruz. Hayır devlete sızma değil, devlet yıllardan beri işgal altındaydı. Bunu da açık yüreklilikle birilerinin söylemesi lazım. Bunun adı sızma değil, bu devletimizin önemli makamlarının işgal edilmesidir.” diye konuştu.  

 

İçinde bulunulan sürecin dikkate alınarak herkesin temkinli konuşması gerektiğini belirten Şendiller, bununla beraber korku bulutlarının altında da yaşanamayacağını aktardı. Sorumlunun kesinlikle bulunarak şehitlerin hesabının sorulmasının elzem olduğunu ifade etti.

 

“İSMİNİ BİLE ZİKRETMEKTEN TİKSİNİYORUM”

 

Son günlerde aklını, düşüncesini başkalarının emrine vermiş bazı kişilerin çıkarak çeşitli açıklamalar yaptığını söyleyen Şendiller şunları konuştu: “Meczup insanlar çıkıyor 45 yıldan beri ben Fetö’nün orada çalıştım ama yanlışını anladım diyor, geliyor. Türkiye’nin bütün televizyonları onlara açık. Bu alçak adamlar çıkıyorlar her gün iffetli, haysiyetli, namuslu vatan evlatlarına saldırıyorlar ve bunlara siz zemin hazırlıyorsunuz. 3 gün önce 2 adam çıktı orada, evvelki gün Latif Erdoğan diye birisi var, ismini bile zikretmekten insan tiksiniyor, bu adamlar çıkıyor önüne gelene saldırıyorlar. Bir kurguyla konuşturuluyorlar televizyonlarda. Hainlikse baştan beri, onlar da hainse hain siz de hainsiniz. Bunu söyleyen adamlar da hain ve bu gün Türkiye 15 Temmuz’u yaşamışsa bunların hazırladığı zeminde yaptılar. Bunların hepsinin hesap vermesi lazım gelirken birileri tarafından televizyona çıkıyorlar ne kadın diyorlar, ne erkek diyorlar ağzına gelene saldırıyorlar. Bereket birbirlerine düştüler şimdi.”

 

“TENEZZÜL DE ETMEMİŞLER, EYVALLAH DA ETMEMİŞLERDİR”

 

Basın açıklaması yapmasının nedenini bazı kişilerin BBP ve Merhum Merhum Yazıcıoğlu aleyhinde söyledikleri sözler olduğunu kaydeden Şendiller şunları konuştu: “Büyük bir ulusal televizyonda Latif Erdoğan denen adam çıktı o gün daha konuşmasının başında şöyle bir laf etti: Muhsin Yazıcıoğlu’nun MÇP’den ayrılmasına ve parti kurmasına Fetö’nün şeyiyle parti kurdu çıktı. Hatta maddi destek de vermiş olabilir gibi bir ifade kullandı.  Biz bu tür saldırılara daha önce de muhatap olduk. Ben ve arkadaşlarım partinin kuruluşundan ayrılma süreci de dahil, ben o konulara girmem ama şunu açıklıkla ifade ederim. Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşları hiçbir zaman için aklını iradesini, onurunu başkalarına emanet edip biatçi anlayışlara hiçbir zaman tenezzül de etmemişler, eyvallah da etmemişlerdir.”

 

“BANKADAN 7 TANE ARABA KREDİSİ ÇEKTİK, BORÇLANDIK, PARTİYİ BİZ ONUNLA KURDUK”

 

BBP’nin kuruluş aşamasında para alındığı yönündeki iddiayı cevaplayan Şendiller şunları anlattı: “Bakın bu konuda daha önce de bazıları söyledi, bu çok utanç verici bir şey. Ben söylemekten de edep ederim ama BBP kurulurken biz 7 Milletvekili arkadaşımızla beraber gittik bir bankadan 7 tane araba kredisi çektik, borçlandık, partiyi biz onunla kurduk. Ve yıllarca kaloriferimiz yanmadı, elektriğimiz, telefonlarımız kesildi ama biz Ankara’nın o sert soğuğunu Genel Başkan dahil pardösülerimizle oturarak geçirdik. Bunu da bu alçaklara cevap olsun diye söylüyorum.”

 

“DÜN FETÖ’NÜN KUCAĞINDA OTURUYORDUN, BU GÜN…”

 

Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının hiçbir zaman küçük hesapların peşinde olmadığına vurgu yapan Şendiller, siyasi olarak önemli bir yere gelinememesine rağmen milletin gönlünde BBP’ye karşı taht kurulduğunu söyledi. Bu doğrultuda merhum Yazıcıoğlu’nun cenazesinin çok az insana nasip olacak bir gönül seline dönüştüğünü belirten Şendiller: “Şimdi kalkıp da sen televizyona çıkıyorsun, dün fetö’nün kucağında oturuyordun bu gün başkalarının kucağına oturmuşsun birilerine mesaj vermeye çalışıyorsun. Bun buradan bu meczuplara şunu açıklıkla ifade ediyorum. Biz bu güne kadar hesap görülmesi gerekeni yargı önünde hesabını sormaya çalışıyoruz, çalıştık, yaptık. Ama şunu bilmiş olsunlar ki bu alçaklığı yapmaya devam ederlerse onların anladığı dilden konuşmayı, onların anladığı dilden cevap vermeyi, onların anladığı dilden hesap görmeyi de yapabileceğimizi, en iyi mensuplarıyız. Biz aklımızı, irademizi, haysiyetimizi, onurumuzu başkalarının tekelini verip, oradan beslenip, taht kavgasında kovulunca, aforoz edilince tabiri caizse, çıkıp onurlu insanlara saldırmaya hiç kimsenin hakkı ve haddi yoktur.” şeklinde konuştu.

 

“HERKES KENDİ HESABINI KENDİSİ GÖRSÜN DERSENİZ BİZ BUNA DA VARIZ”

 

Söz konusu kişilerin Televizyonların bir kurgusuyla ekranlara çıkarıldığını iddia eden Şendillar şöyle konuştu: “Lütfen televizyonlar bir kurguyla bu adamları çıkarıp, bu Anadolu’nun mazlum insanlarına saldırmasınlar. Kardeşliğimizin, kucaklaşmamızın, dargınlıklarının ortadan kaldırıldığını, 5 milyon insanla miting yaptığımız bir Türkiye’de insanların kalbini, gönlünü kırmayın ve bunlara müsaade edilmemesini rica ediyoruz. Yoksa herkes kendi hesabını kendisi görsün derseniz biz buna da varız, ben açık söylüyorum. Muhsin Yazıcıoğlu için o yanındaki arkadaşlarıyla beraber o 5 kişi için ölümü gözünü kırpmadan göze alacak milyonlarca Alperen’in, Ülkücü’nün BBP’linin olduğunu da herkesin bilmesi lazım.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol