Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN OKUNDU GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
 Kent merkezinde tarihi Ulu Cami'de ikindi vakti şehitler için Kuran-ı Kerim okunup dua edildi, ikindi namazının ardından İl Müftüsü Muhammet Gevher’in gıyabi cenaze namazı kıldırması ardından şehit asker, polis ve vatandaşlar için Ulu Cami İmam hatibi Fatih Çetinkurt’un duasıyla son buldu.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher burada yaptığı tarihi konuşmada Kurtuluş için her türlü fedakârlığı yapanların karşılığını asla ödeyemeyeceklerini söyledi. Müftü Gevher; “Böyle bir terör belasının eşi ve benzeri görülmemiştir. Azizi milletimizin merhamet duygularıyla beslenen, zekât ve fitreleriyle beslenen, çok iyi niyetle hizmet edilen bir güruhun bunu yapması bu memleketin Cumhurunun kıl payı şahadet mertebesinden kurtaran bir durumdan dolayı Allaha ne kadar şükretsek azdır. Allah aklımızı, izanımızı, ilmimizi ve vahyimizi en iyi şekilde kullanmayı, kardeşlik ruhumuza göz dikenlere fırsat vermemeyi Yüce Mevla’mız bizlere nasip eylesin. Bütün mesele samimi ve ihlaslı olmakta yatmaktadır.”

Gıyabi cenaze namazına, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu AK Parti İlçe  Başkanı Bilal Debgici, İl Müftüsü Muhammet Gevher, Onikişubat Müftüsü Abdullah Demir, Dulkadiroğlu Müftüsü İsmail Günay, Alevi kanaat önderleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol