Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ İŞBİLİR’İN İSMİ PARKTA YAŞAYACAK
 Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek başkanlığında gerçekleştirildi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, 2012 yılında Şırnak’ta Şehit olan Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir’in adının bir parka verilmesi gündeme getirildi. Oy birliğiyle alınan kararın ardından İşbilir’in ismi, Piri Reis Mahallesi’ndeki parka verildi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, şehadet makamının yüceliğine değinerek, “Vatan için canlarını feda eden şehitlerimize minnettarız. Maalesef önceki günde Elbistanlı bir yiğidimiz şehadete yürüdü. Üzgünüz.. Rabbim bu ülkenin düşmanlarına fırsat vermesin.. Bu gün de Şehit Uzman Çavuşumuz Ali Rıza İşbilir’in adını yaşatmak için bir karar aldık. Bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. Daha sonra Başkan Mahçiçek ve meclis üyeleri şehitlerimiz için dua ederek, fatiha okudu.

Bolu Komando Tugayı emrinde görev yapan Şehit Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir, 2012 yılında geçici görevle gittiği Şırnak'ın Beytüşebap ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olmuştu. İşbilir, şehadetinden önce kahramanca görev yapmış ve defalarca girdiği çatışmalarda 2 kez yaralanmıştı.

Ardından gündemdeki diğer maddeler görüşülerek karara bağlandı. Onikişubat Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısı 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol