Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ŞEHİT HALİSDEMİRE ZİYARET
 Darbeci general Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor İlçesi'ne bağlı Çukurkuyu Beldesi'nde bulunan kabri ziyaretçi akınına uğruyor.

Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in kahramanlık hikâyesini duyan vatandaşlar, kabri başında dua ederek, "Sen olmasaydın bizler ne olurduk" diyerek gözyaşı döküyor.

Bu kapsamda Kahramanmaraş'ta çeşitli hafızlık Kur'an kurslarında okuna 150 Hatmin Şehitlikte Şehidimizin kabri başında indirildi. Duygu yüklü, duayı Din bir sen başkanı Şevket Bozdoğan yaptı.

Onikişubat Müftüsü Abdullah Demir Sütçü İmam nasıl bir şehri kurtarmanın kıvılcımını başlatmışsa Şehidimiz Ömer Halisdemir de bir Ülkeyi kurtarmanın kıvılcımını başlatmıştır şeklindeki çok anlamlı konuşmasıyla güne damgasını vurdu.  Müftü Demir, kendilerinin yas tutmaya değil tebrik etmeye geldiklerini belirterek, “Çünkü bu hadise tebrik edilecek bir hadisedir.”

Onikişubat Müftüsü Abdullah Demir Kahramanmaraş’ın iki metropol ilçesi olan Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe müftülüklerine bağlı görevlilerle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Müftü Demir konuşmasında; “Sütçü imam İlk kurşunla bir şehri kurtardı. Atalarımız ona dedi ki, senin arkandan daha çok Sütçü İmamlar gelecek demişti. Elhamdülillah, İşte o Sütçü imam geldi. İşte Şehidimiz Halisdemir’de FETÖ terör örgütünün saldırısına atmış olduğu bir kurşunla Ülkemizi kurtarmış oldu. Cenap-ı Hakka Ülkemizi, Milletimizi, Mukaddes değerlerimizi Hainlere, düşmanlara, zalimlere fırsat vermeyerek bize bağışladığı için binlerce hamdü senalar olsun. Peygamberimiz Hz. Hamza için Seyyidül Şüheda diyor yani Şehitlerin efendisi. Bende vatan savunmasında böyle şehitlerin arasındakilerin adına bu şehitlerimizin efendisi desem acaba doğru olur mu diye muhasebe ettim. Bizim için tüm şehitler yücedir. Buraya gelmekle kendimizi teselli etmiş olduk. Kardeşimizin anne –babasını ziyaret etmiş olduk, 150 hatim indirerek Şehidimize rahmet diledik.”

Kahramanmaraş heyeti daha sonra şehidin baba evine giderek, Şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemire taziye dileklerinde bulundu, Kur’an tialvetinde bulunuldu. Baba Halisdemir kendilerinin de Kahramanmaraş Çağlayancerit ten gelme olduklarını belirterek taziye ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yüz binlerin ziyaret akını devam ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol