Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET
 Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kaymakamı Serdar Kartal ve Garnizon Komutanı Çağatay Anıl Yazıcı ilk olarak 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunan Gölbaşı Özel Harekât Dairesine yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekât Polisi Niyazi Ergüven’in ailesini ziyaret etti.

Daha sonra Şırnak Uludere’de askeri aracın geçişi sırasında yola önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcıyı infilak ettiren teröristler ardından da ateş açması ile şehit edilen Tankçı Çavuş Ahmet Suna’nın ailesini ziyaret ettiler. Acılı baba Ali Suna, kendisini ziyarete gelen Başkan Okumuş ve beraberindekilere teşekkür ederek “iyi ki varsınız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Son olarak Kasım ayında Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, PKK’lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma uzman çavuş İbrahim Bağcı’nın anne ve babasını ziyaret ettiler.

 

Ziyaretlerin ardından şehit aileleriyle birlikte Türkoğlu Asri Mezarlığındaki Şehitliğe giderek birlikte dua ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Başkan Okumuş, “Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Şehitlerimizin aileleri yalnız değil, devletimizin tüm kurumları ile yanlarındayız. Vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi unutmayacağız. Onların emanetleri olan çok değerli anneleri ve babalarına bizlerde her zaman sahip çıkacağız. Ne mutlu ki vatanımıza ve geleceğimize sahip çıkacak böyle gençlerimiz var” diye konuştu.

Şehit ailesini unutmadıklarını belirten Kaymakam Kartal ise, "Şehit haberini duyunca hepimiz çok üzüldük ancak mesele vatan meselesidir. Bizler bu devletin ve ay yıldızlı bayrağın altında huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onlar bu topraklar için, bu vatan için canlarını feda etmekten çekinmemiş ve bu ülke için şehit düşmüşlerdir. Siz değerli aileleri de bizlere onlardan kalan en kıymetli emanetsiniz. Kaymakamlık ve Belediye olarak, ne zaman, neye ihtiyacınız olursa, her zaman yanınızdayız." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol