banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ŞEHİDİN İSMİ OKUDUĞU OKULDA YAŞAYACAK

Türkoğlu ilçesi Kırmakaya Mahallesinde doğan ve aynı ismi taşıyan okulda okuyan Şehit Uzman Çavuş Ali Evran’ın isminin bu okula verilmesi ailesi tarafından duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Okul Müdürü Hasan Yalçın,  “Şehidimizin adı kendisinin de okuduğu okulda yaşayacak. İnşallah bu okulumuzdan vatanı için, toprağı için, bayrağı için canını verecek nice Evran’lar yetişecektir” dedi. 

Şehidin isminin bu okula verilmesinde emeği geçen tüm yöneticilere minnettar olduğunu belirten şehidin kardeşi Mustafa Evran ise,  "Bu kararın hayata geçirilmesinde emeği geçen Kaymakamımız, Milli Eğitim Müdürümüz,  Okul Müdürümüz, Muhtarımız  başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Şehit oğlunun isminin okula verilmesinden dolayı onur duyduğunu belirten baba Mehmet  Evran,  "Oğlumun isminin kendi mahallesinde  yaşaması, anılması güzel bir şey, bu mahalle de yaşayanların hepsi onun arkadaşı, dayısı, amcası yabancısı değil. Torunlarım geldiğinde amcamın, dayımın okulu desinler, geriden gelenler ismini ansınlar. Okula oğlumun isminin verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol