banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

‘SAVAŞIN GÖZYAŞLARI’ MARAŞ’A BİRİNCİLİK GETİRDİ

Türkiye’nin ve Avrupa’nın çeşitli noktalarında sıklıkla düzenlenen sanat, güzellik festivallerinde Kahramanmaraş’ı temsil etmek adına kurulan ve 6 erkek 6 bayan kuaförü olmak üzere toplam 12 kişiden oluşan Kahramanmaraş Şov Takımı, performansıyla yüzleri güldürmeye devam ediyor. 15-18 Kasım tarihleri arasında Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu’nun Antalya’da organize ettiği ve hem dünyanın hem de Türkiye’nin birçok şehrinden sanatkârların katıldığı Uluslararası Show Takım Yarışması’na katılan şov takımı, ‘Savaşın Gözyaşları’ konulu teması ve özel koreografisiyle büyük beğeni toplayarak, 12 kişilik jüri komitesinden tam not aldı ve Türkiye birincisi oldu.

KERVANCIOĞLU’NA PLAKET

Bu kapsamda Kahramanmaraş Şov Takımı’nın ana sponsoru olan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, birincilik ödülüne layık görülen takım için Kervanhan’da yemek programı düzenledi. Programa; Sami Kervancıoğlu’nun yanı sıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası (KMESOB) Başkanvekili Şeref Özsoy, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Berberler ve kuaförler Odası Başkanı Adnan Narlı, KSÜ Tıp Fakültesi Müdürü Halil Karaçalı, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Akın Ozan, Şov Takımı Kaptanı Ahmet Ceyhan ile takım üyeleri katıldı.

Oldukça güzel bir atmosferde gerçekleşen programda KMESOB Başkanvekili Şeref Özsoy ile Berberler Odası Başkanı Adnan Narlı, desteklerinden ötürü Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na plaket takdim etti.

KERVANCIOĞLU: SANATKÂRLARIMIZIN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ


Programda konuşan Sami Kervancıoğlu, Kahramanmaraş Şov Takımı’nın göstermiş olduğu performanstan ötürü mutluluk duyduklarını belirterek, “Şehrimizde son zamanlarda çok güzel projelere imza atıyoruz. Kervan ailesi olarak sanatkârlarımızın her zaman arkasındayız. Kendileri gerçekten çok güzel bir başarıya imza attılar. Bundan 2 ay önce yine Kervanhan’da ekiple birlikte Antalya’ya gitmeden önce bir araya gelmiştik. Ahmet Ceyhan’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ın ismini Antalya’da hem Türkiye’ye hem de dünyaya duyurdular. Sanatkâr kardeşlerimize birincilikte gösterdikleri başarıları için teşekkür ediyorum. Bizlerde Kervan ailesi olarak Kahramanmaraş’ta sosyal alanda, kültürel alanda kısacası her alanda faaliyet gösteren hemşerilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Bugün çok güzel bir gün yaşıyoruz. İlerleyen günlerde sanatkâr kardeşlerimizin daha güzel projelere imza atacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZSOY: ŞOV TAKIMIMIZ BİZLERİ GURURLANDIRDI
KMESOB Başkanvekili Şeref Özsoy, şunları söyledi: “Kahramanmaraş Şov Takımımız Antalya’da çok önemli bir başarı elde ederek, bizleri gururlandırdı. Şov takımımızı esnaf odaları birliği olarak alkışlıyoruz.”

KARA: SANATKÂR ARKADAŞLARIMIZIN HEYECANINI, GURURUNU PAYLAŞIYORUZ
AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, şunları kaydetti: “Kahramanmaraş olarak bizim birçok değerimiz var. Bunların tanıtımda biraz eksiğimiz var. Şov takımındaki sanatkâr kardeşlerimizin uluslararası bir yarışmada şehrimizin adını birinci olarak duyurdular. Burada sanatkâr arkadaşlarımızın heyecanını, gururunu paylaşıyoruz. Ben kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum. Arkadaşlarımız bundan sonra da gelecek kuşaklara öğretecekler. Bir bakıma aslında öğretmenlik yapıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

CEYHAN: BAŞARIMIZIN EN BÜYÜK MİHENK TAŞI SANATKÂR USTALARIMIZDIR
Kahramanmaraş Şov Takımı Kaptanı Ahmet Ceyhan ise, “Bugün anlamlı bir gün. Ev sahipliği yapan Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Beyefendiye şükranlarımı sunuyorum. Bizim bir projemiz vardı. Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanlığımızın 3. Uluslararası yarışmasında Kahramanmaraş olarak yer almak istedik. Biz Kahramanmaraşlı berber ve kuaförler olarak federasyonumuzun düzenlemiş olduğu uluslararası yarışmada nasıl bir sahne yapabiliriz? Bunun üzerine çalıştık. Sonrasında çıktık, şovumuzu yaptık ve kupamızı aldık. Bu süreçte maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda yer alan Sami Kervancıoğlu beye çok teşekkür ediyoruz. Onlar bize inandılar, bizde onlara inandık. Bu inancın sonunda da Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanlığımızın 3. Uluslararası yarışmasında Türkiye birincisi olduk. Bizim başarımızın en büyük mihenk taşı buradaki sanatkâr ustalarımızdır. Şehrimizde ilk kez olan bir başarıyı devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Program; çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol