Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SARIKAYA’YA BELEDİYE’DEN PARKE YOL

İlçenin birçok noktasında eş zamanlı faaliyetlerle çalışma yürüten Erdemli Belediyesi, 0 rakımdan 2500 rakıma kadar her noktada; yol bakım, onarım ve alt yapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Herhangi bir aksaklığa sebep olmadan, 7/24 çalışan Belediye ekipleri, vatandaşların rahat bir ortamda yaşaması adına ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini bildirdi. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise yağmur ve çamurdan kurtulduklarını ifade ederek, ekiplere ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ ya teşekkür dileklerini iletti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede hizmet götürülmemiş noktanın kalmadığını belirterek, Erdemli’nin her noktasında el izi bulunan çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Büyükşehir Yasası ile mahalle sayısında artış olduğunu belirten Başkan Mükerrem Tollu, bu duruma rağmen çalışmaların aksamadan devam ettiğinin altını çizerek, Sarıkaya Mahallesinde gerçekleşen faaliyetlerin sürdürüleceğini kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol