banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SANKO’DAN ADIYAMAN’DA ÇALIŞANLARA İFTAR YEMEĞİ
 Hisar Restoran’da düzenlenen yemeğe,  TBMM  Başkan Vekili Ahmet Aydın, Vali Abdullah Erin, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Koyuer, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu,  Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Emniyet Müdürü   Fikret Salmaner, Vali Yardımcıları Levent Öztin ve Yusuf Özdemir, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Defterdar Orhan Mutluay, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Daşdan, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, İl Müftüsü Ali Öztürkçü, SGK İl Müdürü Fuat Tekin, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Çelenk, TEKSİF Şube Başkanı Yusuf Özkan katıldı.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, yaptığı hoşgeldiniz konuşmasına, terör olaylarında vatan için canını veren tüm şehitleri minnet ve rahmetle andığını belirterek sözlerine başladı.

“Türkiyemizde bu terör olaylarını gerçekleştirenleri ve onlara destek verenleri lanetliyorum” diyen Konukoğlu, şöyle devam etti:

“Allah milletimize ve devletimize zeval vermesin. Başımızdaki tüm belaları tez zamanda def eylesin. Birbirimize sımsıkı sarıldığımız, birlik ve beraberliğimizi sağladığımız takdirde hiç kimsenin ülkemizi ve bölgemizi bölmeye gücü yetmeyecektir. İnanıyorum ki, 2023 hedeflerine ulaşacak olan Türkiye, 2071’de dünyanın ilk beş ülkesinden biri olacaktır. Onun için durmadan çalışıyor ve üretiyoruz.”

TBMM BAŞKAN VEKİLİ AYDIN

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise “Allah bu mübarek Ramazan ayı hürmetine teröre, fitneye ve fesada son versin. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Huzur ve istikrarın olduğu yerde ekonomi olur. Ekonominin olduğu yerde iş ve aş olur. İlimize yaptıkları katkılardan dolayı Konukoğlu ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

VALİ ABDULLAH ERİN

Adıyaman’a yaptıkları yatırımlar ve sağladıkları istihdam dolayısıyla SANKO Holding yönetimine en içten şükranlarını sunduğunu kaydeden Vali Abdullah Erin de aş ve ekmeğin olduğu yerde terör ve kavganın olmayacağına vurgu yaptı.

“Hain terör örgütü ne yaparsa yapsın; duyarlı hükümetimiz, vatanını, milletini seven duyarlı işadamlarımız olduğu sürece, birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmaya gücü yetmez” diyen Erin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye’yi  Suriye’ye, Irak’a, Libya’ya çeviremeyeceksiniz. Bir tespihin taneleri gibi dağılmış değiliz. Ama bu tespihin imamesi Anadolu topraklarındadır. Bu aziz millet, bu aziz dava ve bu kararlılıkla tarihe yeniden müdahale edeceğiz. Kim çatlarsa çatlasın. Bu anlamda bir vali olarak, Valiliğin onur ve şerefini koruyup, pekiştirmenin yanında, Adıyaman halkımızın ekonomik ve sosyal refahının artırılması yolundan taş üstüne taş koyanın hizmetkârı olacağız, önlerine düşüp elimizden ne geliyorsa yapacağız.”. 

SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu, Mali Koordinatör Tekin Alpay, Sanko Tekstil İşletmeleri Genel Müdürü Ökkeş Cansız, Sanko Holding Güvenlik Genel Müdürü Şendoğan Atmaca, Çimko Çimento Direktörü Fatih Aktaş, Adıyaman Çimko Çimento Fabrika Müdürü Taşkın Kargıner ve Sanko Holding Satın Alma Müdürü Mehmet Gökay Aydın’ın da katıldığı yemek sırasında, Adıyamanspor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç  tarafından SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu’na Adıyamanspor forması takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol