banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. AHMET SINAV:
 Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Prof. Dr. Sınav, “Cumhuriyet, halkın kendi kendini idare edebilme egemenliğini elinde tuttuğu bir yönetim biçimidir. Dünya üzerinde egemenliğini yüzyıllardır kimselere bırakmayan bir milletin mensubu olmak, hepimiz için ayrı bir onur ve mutluluk kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

“Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, pek çok isimsiz kahramanın büyük mücadelelerle, canlarını vererek kazandığı ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkmak, özellikle birlik, beraberlik ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, hepimizin öncelikli görevidir” diyen Prof. Dr. Sınav, devamla şu görülere yer verdi:

“SANKO Üniversitesi olarak, tarih boyunca egemen bir millet olarak yaşayabilmemizin en büyük teminatı olan kutsal devletimize sadık, bu devlet uğruna şehit ve gazi olmuş atalarına layık, Cumhuriyetin değerini bilen bir gençliğin yetişmesine katkıda bulunmak ve medeniyetimizi daha yukarılara taşıyacak yeni nesillere emanet etmek en büyük amacımızdır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, onları rahmet ve minnetle anarak, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. ‘Ne mutlu, Türküm diyene’.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol