Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SANKO PARK’TAN ÜÇ ZİYARETÇİSİNE MERCEDES
 Sanko Park Müdürü Niyazi Büyükaksu, 15 Kasım 2016’da başlayan kampanyanın, 15 Şubat 2017’de sona ereceğini söyledi.

Aynı gün içerisinde 100 TL ve katlarında alışveriş yapanların her 100 TL için bir çekiliş hakkına sahip olacağını belirten Büyükaksu, “Ziyaretçilerimize, yeni yılda Mercedes A180 FL STYLE, Mercedes B180 STYLE ve Mercedes C180 FASCİNATON araçlardan birine sahip olma şansı sunuyoruz” dedi.
SANKO PARK

Kent merkezinde  127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, Mars Athletic Club (MAC) Oxxo, YKM, Network,  Kahve Dünyası, Bimex, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, De Facto, Mango, Koton, FLO ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık ortalama bir milyon ziyaretçiyi ağırlayan Sanko Park, zengin marka karmasıyla ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol