banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

SANKO ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU
  

Şato Restoran’da, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sami ve Cengiz Konukoğlu ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, Süper Film Ambalaj Genel Müdürü Gültekin Savaşkan, Çimko Çimento ve Beton Genel Müdürü Cenker Mirzaoğlu, Çimko Mali İşler Direktörü İrfan İçin, çalışanlar ve aileleri katıldı.

 

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, “Sizlerle tekrar Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyim. Nice iftar yemeklerinde bir arada olmamızı temenni ederim” dedi.

 

Geçen yıl 15 Temmuz’da ülkemizin bir hain saldırı ile karşı karşıya kaldığını, ancak devlete ve demokrasiye sahip çıkan kadrolar ile Türk milletinin feraseti sayesinde bertaraf edildiğini anımsatan Konukoğlu, “Bu badireye rağmen üretim, istihdam ve ihracatını sürdüren sanayicilerimiz sayesinde Gaziantep Türkiye’de en çok ihracat yapan üçüncü kent konumuna geldi” diye konuştu.

 

“İnanıyorum ki, her türlü zorluğu aşmasını bilen dinamik nüfusumuzla ülkemizi dünyada ilk beş ülke arasına sokarız” diyen Konukoğlu, şunları söyledi:

“Yeter ki, çok çalışalım. Bizlere düşen geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sağlam bir gelecek sağlamaktır. Gaziantep en çok ihracat yapan firma sayısıyla 3’üncü sıraya yerleşti. Sanayi ve ticaret kenti Gaziantep’ten Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan firma sayısı 24’ten 26’ya yükseldi. Sizlerin huzurunda bu başarıyı sağlayan firmalarımıza teşekkür ediyorum.” 

İftar sonrası masaları dolaşarak konuklarına hoş geldiniz diyen ve Ramazanlarını kutlayan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sami ve Cengiz Konukoğlju, daha sonra SANKO’da 10, 15 ve 20 yıldan bu yana çalışan 11 personele, içerisine lazerle fotoğrafları işlenmiş kristal plaket ve tam altın hediye etti. 

Ayrıca, yapılan çekiliş ile şanslı çalışanlar da 5 tam ve 5 yarım altın kazandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol