banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SANKO ADIYAMAN’DA İFTAR VERDİ

 SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu’nun ev sahipliğinde, Sanko Tekstil ve Çimko Adıyaman Çimento fabrikalarında çalışanlara verilen yemeğe, Vali Mahmut Demirtaş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Koyuer, Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Vali Yardımcıları Yunus Emre Altıner ve Onur Gökçü, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu da katıldı.

 

Hisar Restoran’da düzenlenen yemekte konuşma yapan Adil Sani Konukoğlu, “Sizlerle her Ramazan’da birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Katıldığınız için teşekkür ederim. Sizler SANKO Ailesi’nin ayrılmaz parçalarısınız. Eşleriniz ve çocuklarınızla birlikte sağlıklı ve mutlu nice Ramazanları yaşamanızı dilerim” dedi.

 

Konuşmaların ardından müzik eşliğinde yenilen iftar yemeği sonrasında, kurumda 10, 15, 20, 25, 30 ve 40 yıldan beri çalışanlara, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu tarafından, fotoğrafları işlenmiş kristal plaket, altın ve çeşitli armağanlar sunuldu.

 

Sanko Tekstil Genel Müdürü Ökkeş Cansız, Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Özhan, Personel Koordinatörü Tilal Ulaşlı, Çimko Adıyaman Çimento Fabrikası Müdürü İnan Ekici’nin de katıldığı yemekte, çekilişle şanslı çalışanlar 5 tam, 5 yarım Cumhuriyet Altını kazandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol