Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SAMİ KERVANCIOĞLU‘NUN MORALİ YERİNDE, SAĞLIĞI İYİ…

Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Kervancıoğlu İstanbul’daki ziyaretleri esnasında şeker hastalığından dolayı rahatsızlanmıştı. Bir süre İstanbul’daki özel bir hastanede tedavisini sürdüren Kervancıoğlu geçtiğimiz günlerde ise memleketi Kahramanmaraş’a gelerek tedavisini burada sürdürüyor.

 

Sağlık durumu hakkında konuşan Kervancıoğlu, “Hedeflerimizi yerine getirirken sağlığımızı zaman zaman ihmal edebiliyoruz. Ben bu süreçte sağlığın ne kadar önemli olduğunu anladım. Rabbime binlerce kez şükürler olsun, sağlığım her geçen gün daha iyiye gidiyor. İnşallah kısa bir süre sonra tekrardan sahalarda olacağız.” dedi.

“HERKESİ CANI GÖNÜLDEN SELAMLIYORUM”

Zorlu bir sağlık sürecini geride bıraktıklarını kaydeden Kervancıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Özellikle son 10 yılda yoğun bir tempo halindeydik. Haliyle bu süreci takip ederken fark etmeden sağlığımızdan fedakarlık yapmışız. İstanbul’daki ziyaretlerim esnasında rahatsızlaşınca hastanesine gittik. Burada zorlu bir süreç geçirdik. Şükürler olsun eşimizin dostumuzun akrabalarımızın duaları sayesinde ayaktayız. Rabbimizin şifasıyla bu rahatsızlığımızı atlatıyoruz. Derler ya her şey dua üzerinedir diye, tüm Kahramanmaraşlı halkımızın, eşin, dostun ettikleri dualar için teşekkür ediyorum. Kısa bir süre içerisinde ise sahalara döneceğiz inşallah.

Bu süreçte çok fazla arayan oldu. Özellikle Kahramanmaraş valimize, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, STK temsilcilerine, iş dünyasındaki birbirinden değerli kardeşlerimize, basın mensubu kardeşlerime Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman ve tüm şehit yakınlarımıza ve gazilerimize ve bizleri arayıp soran duasını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun. Herkesi canı gönülden selamlıyorum. Allah’ım onların yokluğunu vermesin.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol