banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SAHURDA PAKDİL RÜZGARI!
  

    Bir haftadan beri yanan Kahramanmaraş’ta yaprak kıpırdamazken, açık hava da yapılan Sahur da Göksun dan gelen Genel Başkan Nevzat Pakdil ile birlikte çıkan rüzgar herkesi serinletirken, “Bu Nevzat Pakdil rüzgarı “ diyerek serin bir sahur yaptılar..

    Van Kahvaltı Sarayında düzenlenen ve 150 kişinin katıldığı sahur programına Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Fırat Görgel ev sahipliği yaptı.

    Sahur programına katılanlara teşekkür eden Fırat Görgel: “ İlçe yönetimi, Kadın Kolları Gençlik kolları tam kadro burada  sahur yemeğimize katılan dostlara teşekkür ediyorum dedi.

     Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir :”11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayı sayılı günler böyle olunca il ve ilçe teşkilatlarımızın iftarlarına yetişemiyoruz, bu sebeple sahur programı daha hoş oluyor, akşam namazı yok, teravih namazı yok.. önümüzde uzun bir zaman var , Sabah namazına kadar oturma şansımız var ,” dedi..

     EĞİTİM SİSTEMİ ÜRETİME DÖNÜK OLMALI !

     TBMM Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Türkiye de eğitim sistemini üretime dönük hale gelmesi gerektiğini söyledi.

     Bir üniversite bitirme devlet kapasında iş anlamına gelmemeli, üniversite okuyan üretim yapmalı yenilikleri takip etmeli buluşlar yapmalı diyen Nevzat Pakdil, “ Ak Parti hükümeti döneminde hemen her konuda güzel işler yapıldı. Yeni milli eğitim bakanımız da milli eğitim deki bu şikayetleri en aza indirecek yeni bir eğitim sistemi üzerinde çalışıyor, ancak bizim üretici olmamız gerekir..

     Biz okumuyoruz, okuyarak sürekli üretim yapmalıyız.. eski Milli Eğitim Bakanımız Vehbi Dinçerler, bu yaşına rağmen okuyor, birkaç ayda bir kitap yazıp çıkarıyor Türkiye için bir şeyler yapıyor bizde , hepimiz bir Vehbi Dinçerler olmalıyız üretmeliyiz,” dedi.

     HERKES SEVDİĞİ İŞİ YAPMALI

     Başkan Nevzat Pakdil, “Herkes sevdiği işi yapmalı, ama en iyisin yapmalı, adam çiftçi olacaksa çiftçi olmalı ama en iyi çiftçi olmalı, Sanayici olacaksa mesleği ile ilgili okumalı araştırmalı en iyisi olmalı..Türkiye çok çalışıp üretmek zorunda.. Güçlü ekonomi, çok çalışarak üretmekten geçiyor..

     İki gün önce Nobel ödülü alan kişilerin müzesini gezdim, gördüğüm orada o ödülü alanlar çok çalışmış çok , yatarak kimse ödül almamış, o halde bizde çok çalışmak zorundayız.. Türkiye eğitim sistemini çok çalışma üzerine kurmalı..

     0/6 yaş arası çocukları televizyon ve internetten , elektronik aletlerden uzak tutun, bu yaştaki çocuk eğitim verilmesi halinde 4 dili birden öğrenme imkanı var, ancak elektronik cihazlar çocukların beynini uyuşturuyor..” diyerek Ak Parti Kadın kollarındaki bayanları anneleri uyardı..

     Saat 01 00 de çıkan rüzgarla serin bir ortam da sahur yapan Ak Parti Onikişubat İlçe teşkilatı üyeleri sabah ezanı okunması ile evlerine dağıldılar..

    

      

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol