Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ŞAHİNKANAT’LARIN AVUKATINDAN KASAPLAR ODASI BAŞKANINA SUÇ DUYURUSU

iş adamı Mesut ve Memiş Şahinkanat'ın avukatı Ali Uçkaş yaptığı açıklamada: ''Mehmet UYDURAN’ın, Kasaplar Odası Başkanlığı sıfatını kullanarak oda ile hiçbir alakası olmayan olaylar nedeniyle, iş adamı Mesut ve Memiş Şahinkanat hakkında 15.06.2020 tarihinde yapmış olduğu basın açıklamasında, bahsetmiş olduğu ve müvekkillerin yanında hedef gösterdiği bağımsız Türk yargısı ile şehrimiz ve ülkemiz adına gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm siyasetçi ve bürokratlarımıza yönelik asılsız ve mesnetsiz iddialarla ilgili olarak, her zaman olduğu gibi gereğinin takdir ve ifası için yasal yollara müracaat edilmiş olup, takdir her zaman olduğu gibi yüce Türk milleti ve adaletinindir.'' ifadesinde bulundu.

OLAY

Merkez Onikişubat ilçesinde bulunan hayvan borsasında, sabahın erken saatlerinde hareketli anlar yaşandı.

Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Uyduran ile aralarında husumet olduğu öğrenilen Mustafa D. arasında silahlı kavga çıktı.

Silahlar ateş edildikten sonra bölgede bulunan iki kişi yerden seken mermilerden yaralanırken, Mustafa D. de ayağına isabet eden mermiyle yaralandı. 

Kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol