Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

ŞAHİNKANAT; “BİRİLERİNİN BAŞINA BİR İŞ GELSE BİZDEN BİLİYOR!”

Kentte bu sabah Onikişubat ilçesine bağlı Malik Ejder Mahallesi içinde bulanan Canlı Hayvan Pazarında meydana gelen silahla yaralama olayı sonrası birçok kişinin ifadesine başvuruldu. İş adamı Mustafa D. ve Kahramanmaraş Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Uyduran arasında geçen silahla yaralama sonrası polis, alınan ifadeler doğrultusunda çemberi genişletti. Daha önce Mehmet Uyduran ile arasında husumet bulanan iş adamı Mesut Şahinkat da avukatı Ali Uçkaç ile birlikte ilçe emniyette ifadesine başvuruldu.

Şahinkanat ifadesinde: “Hakkımda şikayette bulunan Mehmet Uyduran isimli şahsı tanırım. Şahıs Kasaplar Odası Başkanlığı Yapmaktadır. Bu şahısla 2018 yılı içerisinde bir olay yaşadık, o tarihten beridir bu şahısla konuşmuyoruz. Mehmet Uyduran bu olaydan sonra başına ne gelse bizlerden bilmekte. Her olayda hakkımızda şikayette bulunmaktadır. Şahsın suçlamaları asılsızdır. Bugün yaşanan olayla benim hiç bir ilgim ve alakam bulunmamaktadır. Mustafa DOĞANER ile bugün aralarında ne yaşandı bilmiyorum” dediği öğrenildi.

HADİSE NASIL YAŞANDI?

Merkez Onikişubat ilçesinde bulunan Hayvan Borsasında, sabahın erken saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Uyduran ile aralarında husumet olduğu öğrenilen Mustafa D. arasında silahlı kavga çıktı.

Silahlar ateş edildikten sonra bölgede bulunan iki kişi yerden seken mermilerden yaralanırken, Mustafa D. de ayağına isabet eden mermiyle yaralandı.  Kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol