banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ŞAHBAZLI REFERANDUMA “HE” DEDİ
 Anayasa değişikliğiyle cumhurbaşkanının görev süresinin 5 yıldan 7 yıla çıkartılması, Cumhurbaşkanı seçilme yaşındaki 35 yaş kısıtlamasının kaldırılması, erken seçim ilanı yetkisinin cumhurbaşkanına verilmesi, cumhurbaşkanı yardımcıları görevlerinin getirilmesi, milletvekili seçilme yaşının 18e indirilmesi teklifinin öne sürüldüğü anayasa değişikliği ile bugün kardeş ülke Azerbaycan’da referandum heyecanı var.

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’da olan Kahramanmaraş-Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Tural ŞAHBAZLI da bugün Anayasa değişiklikleri dolayısıyla yapılan referandumda oy kullandı.

Referandumla ilgili yazılı açıklama yapan Başkan Şahbazlı; “Bugün Azerbaycan`da Referandum yapılıyor, Azerbaycan`da seçim heyecanı var. Bizler de vatandaşlık borcumuzu yerine getirerek oyumuzu kullandık. Anayasa seçimlerinin Aziz Milletimiz ve Yüce Devletimiz için hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol